Tűnő üzenetek küldése jelben

Avatar admin | 2021.02.07. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Nem akarja, hogy a Signalon keresztül küldött üzenetei továbbra is valakinek a telefonján maradjanak? Az Üzenetek eltűnése funkcióval automatikusan törölheti az összes üzenetet a csevegésben egy meghatározott idő után. Így lehet eltűnt üzeneteket küldeni a Signal szolgáltatásban.

Az Eltűnő üzenetek szolgáltatás beszélgetésenként működik. Egyéni beszélgetéseknél és csoportoknál egyaránt működik. Választhat egy másodperces és egy hetes időkeret között (ez az, amit te nem tehet a WhatsApp-on.). Az alkalmazás vizuális időzítőt mutat az eltűnő üzenetek mellett.

Az eltűnő üzenetek nem bolondbiztos adatvédelmi funkciók. A felhasználók továbbra is továbbíthatnak üzeneteket, képernyőképeket készíthetnek, és még a megosztott adathordozókat is elmenthetik kamerájukba, mielőtt azokat törölnék.

Jel van egy speciális funkciója az önpusztító fotók és videók küldésére. Nem lehet őket megmenteni, és eltűnnek, miután egyszer megtekintették őket (például a Snapchat).

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Engedélyezze és használja a Jelzésben eltűnő üzeneteket

Az Eltűnő üzenetek funkciót minden csevegésnél külön engedélyezni kell. A lépések iPhone és Android esetén eltérőek.

Ha egy Android okostelefonon nyissa meg azt a beszélgetést, amelyhez engedélyezni szeretné az eltűnő üzenetek funkciót, majd érintse meg a hárompontos menü ikont a felső eszköztáron.

Itt válassza az „Eltűnő üzenetek” funkciót.

Válassza ki az időkeretet, és érintse meg a „Kész” gombot.

Az időzítő részleteit maga a felső eszköztár fogja látni.

Ha egy iPhone, koppintson a partner profil nevére a beszélgetés nézetben.

Ezután koppintson az „Üzenetek eltűnése” funkció melletti kapcsolóra.

A funkció neve alatt egy csúszka jelenik meg. Balra és jobbra csúsztathatja rajta az időzítő növeléséhez vagy csökkentéséhez.

Aktivált funkcióval minden elküldött üzenet (beleértve a fényképeket és videókat is) eltűnik a csevegésből, miután elkészült az időzítő. Minden üzenet saját időzítőjét jeleníti meg a csevegésben.

Jel eltűnt üzenet kézbesítve

Ha ki akarja kapcsolni az Üzenetek eltűnése funkciót, érintse meg a partner profilját a beszélgetés tetején, és kapcsolja ki az „Üzenetek eltűnése” funkciót.

Eltűnő fotók és videók küldése a jelre

A Signal külön funkcióval rendelkezik, amellyel eltűnő fényképeket és videókat küldhet bárkinek az alkalmazásban. Ez bármely beszélgetésben vagy csoportban lehet, még akkor is, ha nincs engedélyezve az Eltűnő üzenetek funkció.

Ennek használatához nyisson meg egy beszélgetést a Signal szolgáltatásban, és érintse meg a „+” gombot (Android rendszeren az eszköztár jobb oldalán találja.).

Innen a fényképezőgéppel fényképet készíthet, vagy választhat egyet a könyvtárból.

Koppintson a bal alsó sarokban található végtelen ikonra.

Ez „1X” ikonná válik. Ez azt jelenti, hogy a fénykép vagy videó csak egyszer tekinthető meg (és ebben az üzemmódban csak egy adathordozót küldhet el). Végül érintse meg a Küldés gombot.

A média előnézet nélkül megjelenik a csevegésben. A címzett megérintheti az adathordozót a megtekintéséhez. Amint bezárják, a média örökre megszűnik.


Csak átállt a Signalra? Itt van néhány dolog, amit tudnia kell.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan védhetjük meg a jelüzeneteket egy kóddal




Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok