Az Xbox-vezérlő párosítási módba állítása

Avatar admin | 2021.01.09. 134 Views 0 Likes 0 Ratings

134 Views 0 Ratings Rate it

Valaki, aki Xbox Series S kontrollert tart.
Miguel Lagoa / Shutterstock

Tudta, hogy használhatja Xbox vezérlőjét PC-vel, Mac-szel, okostelefonnal és egyebekkel? A Microsoft vezérlői vezeték nélkül működnek számos további eszközzel – nincs szükség kábelekre.

Így párosíthatja az Xbox-vezérlőt nemcsak Xbox-hoz.

A vezérlő és az Xbox párosítása

Ha új vezérlőt szeretne párosítani az Xbox Series X vagy S, vagy egy régebbi Xbox One konzollal (beleértve a One S és a One X-et is), tegyen két AA elemet vagy újratölthető akkumulátort a vezérlőbe. A Microsoft eldobható akkumulátorokat tartalmaz a dobozban, de játék- és töltőkészletet 20 dollárért megragadhat.

Az Xbox konzol bekapcsolásához nyomja meg az előlapon található bekapcsológombot. Keresse meg és nyomja meg a párosítás gombot a konzolon; Xbox Series X és S esetén ez az elülső USB-portok melletti kis kerek gomb, amint az alább látható.

Xbox Series S párosító gomb
Microsoft

Xbox One X vagy S készüléken a párosítás gomb a konzol elülső részén található, a jobb oldali USB-port közelében, az alábbiak szerint.

Xbox One S párosító gomb
Microsoft

Eredeti Xbox One-on a párosító gombot megtalálja a konzol bal oldalán az optikai meghajtó közelében.

Xbox One párosító gomb
Microsoft

Most nyomja meg és tartsa lenyomva a párosítás gombot a vezérlő felső szélén, közvetlenül az elemtartó felett. Nem kell először bekapcsolnia a vezérlőt. Nyomja meg és tartsa lenyomva a pár gombot, amíg a vezérlőn lévő Xbox logó gyorsan villogni kezd.

Xbox sorozatú vezérlő párosító gomb
Tim Brookes

Amikor az Xbox embléma nem villog és továbbra is szilárd marad, a vezérlő párosítva lett. Ha bármilyen problémába ütközik, ellenőrizze, hogy a konzol párosítási módban volt-e.

Most már képesnek kell lennie az Xbox kezelőfelületének vezérlésére az új vezérlővel.

A vezérlő párosítása PC-vel, Mac-mel és egyebekkel

A vezérlőt más eszközökkel is normál Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosíthatja. A folyamat hasonló az Xbox-párosításhoz, de valószínűleg az eszköztől függően néhány lépést módosítania kell.

Általában azonban a vezérlő és egy másik eszköz párosításához nyomja meg és tartsa lenyomva a párosító gombot a felső él mentén az elemtartó közelében. Tudni fogja, hogy a vezérlő párosítási módban van, amikor az Xbox logó gyorsan villog.

Párosítsd a vezérlőt az iPhone készülékkel

Most 20 másodperc áll rendelkezésére, hogy párosítsa a vezérlőt a használni kívánt eszközzel. Nyissa meg a Bluetooth párosító felületet a készüléken, majd válassza ki a vezérlőt. Azonnal párosítania kell, ha kompatibilis.

Ezt meg kell tennie, ha akarja távolról játszhat Xbox-játékokat okostelefonján. Ne feledje, hogy az Xbox Series X és S vezérlő jelenleg natív módon nem kompatibilis az iPhone vagy iPad eszközzel, ezért elutasítják a párosítást.

A Microsoft megígérte, hogy egy jövőbeni frissítés támogatást nyújt az Apple-eszközök számára, de a frissítés alkalmazásához csatlakoztatnia kell a vezérlőt egy Xbox-hoz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan továbbíthat az Xbox Series X | S-ről iPhone-ra vagy Androidra

Csak Xbox One, valamint a Series X és S vezérlők

Most már képesnek kell lennie arra, hogy párosítsa az Xbox One vagy az Xbox Series X és S vezérlőket bármely kompatibilis konzollal, számítógéppel vagy okostelefonnal.

Ha régebbi vezeték nélküli Xbox 360 vezérlője van, a vezérlő és a számítógép párosításához szüksége lesz a Microsoft nehezen elérhető vezeték nélküli vevőjére. A vezetékes Xbox 360 vezérlők csatlakoztathatók USB-n keresztül.

Figyelembe veszi az Xbox X vagy S sorozatú rugók használatát? Nézd meg mindent, amit tudnia kell a következő generációs Xbox-ról mielőtt vásárol.
Source link


134 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok