Barnes & Noble megérinti a Lenovót az új NOOK táblagéphez – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.19. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Új NOOK tabletta vintage kézzel írott tintalevél előtt
Lenovo, LePanda / Shutterstock.com

Tekintettel arra, hogy nagyjából három éve nem adott ki új NOOK táblagépet, érthető, hogy sok ember úgy gondolja, hogy a Barnes & Noble abbahagyta tabletjeit. De ma a könyvkereskedelem titán mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy elindítja a új 10 hüvelykes NOOK HD tablet a Lenovóval együttműködve, és áprilisban lesz elérhető.

“Örömmel tölt el, hogy a Lenovóval együttműködhetünk az új NOOK 10” HD táblagépen. “- mondta Susan McCulloch, a Barnes & Noble Press és a NOOK Operations vezető igazgatója. „Ez az új NOOK kiválóan alkalmas olvasásra, játékokra vagy videók megtekintésére. Éppen tavasszal érkezik az üzletekbe, és csodálatos ajándékot kínál anyák napjára, apák napjára vagy a ballagásokra. ”

Az új ereader szórakoztató központú kialakítása tökéletes az olvasáshoz, köszönhetően a TÜV Rheinland által tanúsított szemvédelemnek csökkentse a kék fényt. Ráadásul egy 10,1 hüvelykes HD reszponzív IPS kijelzővel és 2,3 GHz-es nyolcmagos processzorral könnyedén kezelheti a videó és játék streamingjét is. A táblagép támogatja a 32 GB-ig terjedő microSD-kártyákat, így rengeteg könyvet spórolhat meg, és egyetlen töltéssel akár 10 órán át is eltarthat, ami tökéletes az egész éjszakai olvasáshoz.

A NOOK 10 ″ HD táblagép április elején vásárolható meg az üzletekben vagy a Barnes & Noble webhelyén, és várhatóan 129,99 dollárért fog indulni. Ekkor felszabadul egy védőfóliás tok tartozék is.

Forrás: Barnes & Noble
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok