Hogyan lehet bekukkantani a linkekbe, mielőtt megnyitná őket a Chrome for Android rendszerben

Avatar Gadam | 2021.03.17. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

króm logó kandikáló szemekkel

A Google Chrome Androidos okostelefonokhoz és táblagépekhez remek funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a weboldal előnézetének megtekintését, mielőtt megnyitná. A helyszínre betekintve megtakaríthatja a kapcsolatot, ha megnyit egy linket, és azonnal visszalép az előzőhöz.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az aktuális lap oldalára pillantson. Nem kell közvetlenül megnyitnia az oldalt, vagy új lapra kell küldenie. Ha csak gyorsan megnézi az oldalt, vagy nem biztos benne, akkor ez egy praktikus trükk.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az inkognitómód használata az Android Google Chrome-ban

Először nyissa meg a Króm alkalmazást androidos telefonján vagy táblagépén, és navigáljon egy webhelyre.

menj egy weboldalra

Ezután keressen egy linket az oldalon bárhol, majd érintse meg és tartsa lenyomva, amíg egy felugró menü meg nem jelenik.

hosszan nyomja meg a linket

A menü a megnyitás lehetőségeit tartalmazza Inkognitó mód, másolja a linket, és így tovább. A kívánt oldal az „Oldal előnézete”.

koppintson az oldal előnézete elemre

A link az aktuális oldal tetején található előnézeti panelen nyílik meg. Az előnézeti oldalt úgy tekintheti meg, mint más webhelyeken. Az előnézetben kiválasztott linkek az előnézeti panelen is megnyílnak.

előnézet panel

Ha teljes lapon szeretné megnyitni az oldalt, koppintson a nyíl a dobozban ikonra. Ez létrehozza a Fülcsoport az eredeti oldallal, amelyen volt.

teljes lapon nyissa meg

Az előnézet bezárásához húzza lefelé a csúsztatható ablaktábla tetejét, vagy érintse meg az „X” ikont.

zárja be az előnézetet

Ennyi van benne. Lehet, hogy a funkció el van rejtve, de ez egy szép kis trükk, ha egyszer megérted. Időt takaríthat meg, ha csak gyorsan meg kell néznie egy oldalt.

ÖSSZEFÜGGŐ: A lapcsoportok használata a Google Chrome for Android alkalmazásban
[ad_2]
Source link


38 Views 0 Ratings Rate it