Buffalo Wings {Sütő sütve!} | SimplyRecipes.com

Avatar admin | 2021.02.05. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

Sütőben sült Buffalo Wings! Itt van egy könnyebb és kevésbé rendetlen módszer a Buffalo Wings elkészítésére. A szárnyait fűszeres szószban pácoljuk, rövid idő alatt megforraljuk, majd ízes kéksajtmártással tálaljuk.

Fotókredit: Elise Bauer

Kiemelt 11 szárnyrecept a Super Bowl szárnyalásához

Labdarúgás (amerikai) bajnoki szezon. Sportbárok, sör és fűszeres dolgok, amelyek miatt több sört akarsz inni. Darts, medence, hangos beszélgetés – perspektívájától függően rosszul töltött vagy jól eltöltött ifjúság

“Bivaly szárny

Egyszer a húszas éveim elején véletlenül New Yorkban, Buffalóban voltam egy kedves barátom esküvőjén. Helyszíni megtekintésünk napján a mi mulatozók bandája véletlenül közvetlenül a Anchor Bar, az „Original Buffalo Chicken Wings” otthona.

Tudta, hogy a Buffalo szárnyakat azért hívják, mert először Buffalo-ban (NY) találták ki őket?

Nem tettem, és ez mindig is egyike volt azoknak a furcsaságoknak, amelyek az agyam hátulját rágcsálták ezeken a sörrel töltött éjszakákon. San Franciscóban a Tommy’s Buffalo Burgers-t készítettük valódi bivalyhúsból. De bivalyszárnyak? Hah! Rejtély megoldva.

Közelkép a bivalyszárny recept kéksajtos öntet és zeller.

Buffalo Wing Sauce vs. Marinade

A bivalyszárnyakat hagyományosan rántva, és bivalyszárnyas mártással rántják. De ezeket a sült Buffalo szárnyakat szeretem.

A szárnyakat kifőzzük, miután fűszeres szószban pácoltak. Ez a recept megmutatja, hogyan lehet elkészíteni a nagyszerű Buffalo szárnyakat, kevesebb rendetlenséggel és könnyű tisztítással.

Az Egyszerűen receptek szerkesztőitől

Broiled vs. Fried Buffalo Wings

Először is, mindkét módszer – roston sütés és sütés – finom szárnyakat készít! A sült szárnyak ropogósabb, rágóbb bőrűek és kissé dúsabbak lehetnek. De készítés roston szárított szárnyak könnyebbek és kevésbé rendetlenek, ráadásul jobban alkalmas nagy tétel egyszerre történő elkészítésére.

Csirkeszárnyak a nyomástartóban

Fotó: Irvin Lin

Hogyan készítsük el a csirkeszárnyakat

Vásárolhat egy praktikus, óriási zacskót friss vagy fagyasztott szárnyakkal, amelyek már dobokra és lakásokra – parti részekre – vannak elosztva, a pici tippek nélkül.

Megtaláltuk azonban az ép, friss csirkeszárnyak minősége sokkal jobb. Szennyesebbek és a bőrük rugalmasabb. Előkészítésükhöz éles, masszív késsel vágjon át két ízületet, mindegyik szárnyat elválasztva a kövér dobosból és a kisebb lapostól (más néven deszka). Mentse el a tippeket a készlethez, vagy dobja el őket.

Mit szolgáljon fel a Buffalo Wings-szel

Bőséges zellerrudak és kéksajt öntettel a klasszikus oldal. Azonban, Ranch szósz szintén bevált és igaz.

Szerelem szárnyakat? Próbálja ki ezeket a recepteket!


Buffalo Wings recept

Recept adaptálva a Új szakácskönyv – Limited Edition “Pink Plaid”.

Hozzávalók

A szárnyakhoz:

 • 2 font csirkeszárny (kb. 12 szárny)
 • 3 evőkanál vaj, olvasztott
 • 4 evőkanál palackozott csípős paprika szósz (például Crystal vagy Frank’s Original)
 • 1 evőkanál paprika
 • 1/2 teáskanál só
 • 1/2 teáskanál cayenne bors
 • 1/4 teáskanál fekete bors

A kéksajtos merítéshez:

 • 1/2 csésze tejföl
 • 1/2 csésze morzsolt kéksajt
 • 1/2 csésze majonéz
 • 1 evőkanál fehérborecet vagy fehérecet
 • 1 gerezd fokhagyma, darálva

Kiszolgálni:


Módszer

1 Készítse elő a szárnyakat: Vágja le a szárnyhegyeket (dobja el vagy tartson fenn más célokra, pl készlet készítése). Vágjon szárnyakat az ízületnél. Tegyen egy csirkeszárny darabokat egy nagy tálba. Félretesz, mellőz.

Élelmiszerbiztonsági megjegyzés: nyers csirke vágásakor a legjobb, ha csak a nyers csirke darabolására fenntartott vágódeszkát használ. Ha elkészült, alaposan mossa le. Ne hagyja, hogy a nyers csirkelé más ételekkel érintkezzen.

2 Készítsen pácot: Készítsen pácot úgy, hogy egy nagy tálban összekeverjük az olvasztott vajat, a csípős paprikamártást, a paprikát, a sót, a cayenne-i borsot és a fekete borsot. Távolítson el 2 evőkanál pácot és tegye félre (a szárnyak bevonására szolgál, miután kijöttek a sütőből).

3 Marinálja a szárnyakat: Adja hozzá a csirkeszárnyakat a páclével ellátott tálba, és dobja fel, hogy az összes szárny bekenjen a páclével. Hagyja a csirkeszárnyakat fél órán át szobahőmérsékleten pácolni.

4 A szárnyakat megsütjük: Távolítsa el a szárnyakat a pácból (dobja ki a pácot), és tegye őket egy brojler serpenyőre. A hőtől 4-5 hüvelyknyire kb. 10 percig sütjük mindkét oldalon, amíg a csirke puha és már nem rózsaszínű.

5 Készítse elő a kéksajtot: Amíg a szárnyak főznek, helyezze a tejfölt, a kéksajtot, a majonézt, az ecetet és a fokhagymát egy turmixgépbe, és pörgesse simára. Fedjük le és hűtsük le. (A merülés akár egy hétig is tarthat.)

6 Húzza ki a szárnyakat fenntartott páclével: Vegye ki a csirkeszárnyakat a sütőből, és keverje hozzá a 2 evőkanál lefoglalt pácot (nem a nyers csirkével érintkező pác).

Tálaljuk kéksajtos mártással és zellerrudakkal.

Szia! Minden fénykép és tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Kérjük, ne használja előzetes írásbeli engedély nélkül fényképeinket. Köszönöm!


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.

Elise Bauer

Elise Bauer az Egyszerűen Receptek alapítója. Elise 2003-ban dobta piacra az Egyszerűen recepteket, hogy nyomon követhesse családja receptjeit, és útközben a világ egyik legnépszerűbb főző webhelyévé nőtte ki magát. Elise elkötelezett amellett, hogy segítse az otthoni szakácsokat abban, hogy sikeresek legyenek a konyhában. Elise a Stanford Egyetemen végzett, a kaliforniai Sacramentóban él.

Több Elise-től


Source link


44 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok