Charcuterie Board kenyér között

Avatar Gadam | 2021.06.16. 67 Views 0 Likes 0 Ratings

67 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A disznó fejsajtja (fejsajt vagy rántva, ahogy az is ismert) az egész világon megtalálható. Hidegen vágott sajtolt, főtt sertésrészek, amelyek a disznó fejéből származnak, és amelyeket a részek főzésével keletkező természetes zselatin szorosan összetart. Őrülten hangzik, tudom, de bízz bennem ebben. Ha szereti a bolognát, akkor a disznó fejes sajtját. Hasonlóan sok kedvenc ebédhúsunkhoz, gyakran nem igazán tudja, mi van ott, de két darab enyhén pirított kenyér, friss nyári paradicsommal és ropogós salátával pofon vágva mégis fantasztikus íze van.

A disznó fejsajtja elkészíthető borjú vagy disznó fejével, vagy csak más díszítéssel és alkatrészekkel, amelyeket egyébként nem szoktak megenni. Délen általában találni egy fűszeres és enyhe változatot – én személy szerint rajongok a fűszeresebb változatért, mert szeretek egy kis rúgást a sajttal. A fejsajt elkészítése időigényes folyamat, amely még a legforróbb profi szakácsok számára is megfélemlítő lehet (egy állat egész feje miatt az ember elcseszheti), ezért íme egy jó recept ha ki akarja próbálni az egyszerűbb verzió elkészítését. A souse szép változatát is megrendelheti online értékesített Neese’s-en keresztül.

Úgy tekinthet erre a szendvicsre, mint egy rekonstruált tányérra – a krémes majonéz, a fűszeres mustár és a savanyúság mind kiegészítőként hat, amelyek csak hozzáadják a szendvicset, és valóban dicsérik a fejes sajtot. Csak ne próbáld megadni ezt a szendvicset a disznó fejes sajtát szerető nagyapádnak – valószínűleg úgy néz rád, mint aki megőrült, és a saját tányérjára kéri a sajtját, anélkül, hogy minden rendetlenség rajta lenne.

[ad_2]
Forrás


67 Views 0 Ratings Rate it