Chromebookja a Nest Hub csodálatos környezetvédelmi képernyővédőjét szerzi be – tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.01.27. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Pixelbook az új intelligens kijelző képernyővédővel.
A Chrome OS 88 a képernyőkímélőt „intelligens kijelzővé” teszi a Chromecast és a Nest Hub használatával. Google

A múlt hét után Chrome böngésző frissítése, A Google elindul Chrome OS 88 asztali számítógépekhez és laptopokhoz. A frissítés egy maroknyit tartalmaz hibajavítások, valamint egy izgalmas „intelligens kijelző” zárképernyő és ujjlenyomat-bejelentkezés a WebAuthn támogatással rendelkező webhelyek számára.

A Google Nest Hub és a Chromecast alapjárati képernyőjéhez hasonlóan az új Chrome OS „intelligens kijelző” zárképernyője a Google Fotók könyvtárában (vagy a Google stock fotó könyvtárában) lévő képek között mozog. Ezenkívül praktikus médiavezérlőket is kínál a zene streamingjéhez vagy közvetítéséhez, az aktuális idő, hőmérséklet, akkumulátor állapot és Wi-Fi állapot mellett. Sajnos az új záróképernyőről hiányzik a Nest Hub legtöbb funkciója, például a smarthome vezérlők és az ETA a napi ingázáshoz.

Az „intelligens kijelző” záróképernyő engedélyezéséhez nyissa meg a „Beállítások” elemet, csúsztassa be a „Testreszabás” menübe, és lépjen a „Képernyővédő” lehetőségre. Válassza ki a „Chome OS” képernyővédőt, amelyet a Google új záróképernyőjének hív. Ha még nem állította be a Chromecastot vagy a Nest Hub szolgáltatást, akkor lehet, hogy ki kell választania egy Google Fotók albumot a záróképernyőhöz. (Ha nem látja az új képernyővédőt, próbálja meg frissíteni az eszközét!)

A WebAuthn bejelentkezésének illusztrációja a ChromeOS-on.
A Chrome OS 88 lehetővé teszi, hogy bizonyos webhelyekre bejelentkezzen ujjlenyomatával vagy PIN-kódjával. Google

Érdekes módon a Chrome OS 88 frissítés lehetővé teszi, hogy ujjlenyomatával vagy PIN-kódjával bejelentkezzen néhány webhelyre. A WebAuthn szabványt támogató webhelyeknek, mint például a Dropbox és a GitHub, lehetőséget kell adniuk arra, hogy jelszó megadása nélkül bejelentkezzenek a Chrome OS 88-ra történő frissítést követően. A WebAuthn szabvány lehetővé teszi az ujjlenyomat vagy PIN-kód használatát a kétfaktoros hitelesítés bizonyos webhelyeken. A kétfaktoros hitelesítés egy további lépés a bejelentkezési folyamatokban, amely elriasztja a legtöbb hackert, még akkor is, ha rendelkezik a jelszavával.

A Google ma, január 27-én vezeti be a Chrome OS 88 frissítést, bár néhány napba telhet, mire a frissítés eljut az eszközéhez. Ha nem kap értesítést a frissítésről, próbálkozzon kényszerítve a frissítést eszközöd beállításainak „A Chrome OS névjegye” oldalán keresztül.

Forrás: Google (Chrome kiadások/A Kulcsszó) keresztül Engadget
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok