Zseniális cica játékok házilag villámgyorsan

Avatar Gadam | 2022.11.14. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

cica játékOK házilag

Cica játékok villámgyorsan készíthetők házilag hétköznapi tárgyakból. Nekünk is van macskánk, mindegyiket teszteltük, és jól vizsgáztak. Megmutatjuk az 5 megoldást, amivel kiszínezheted a macskád életét.

Cica játékok házilag dobozokból

macskajáték házilag.III.

A macskák szeretnek dobozokban ülni és bújkálni. Még a legnagyobb macskák is megpróbálnak bepréselődni egy cipősdobozba! Próbálj meg lezárni egy közepes méretű dobozt, és vágj bele néhány lyukat. A macskád így képes lesz bemászni és kimászni belőle.

Cica játékok házilag: WC guriga

Az üres WC-guriga olcsó módja, hogy boldoggá tedd a cicádat. Kirakós játékká is alakíthatod, ha beleteszel néhány finomságot, majd a széleit behajtod, és hagyod, hogy a macskád kitalálja, hogyan juthat be a belsejükbe.

Cica játékok házilag: Régi pólók újrahasznosítva

Vágj csíkokra régi pólókat, és néhányat csomózz össze középen. Fogj meg néhány csíkot, és lógasd vagy lóbáld ezt a macskád előtt. Készíthetsz rúgós játékot úgy is, hogy egy régi zoknit megtöltesz szövetdarabkákkal és csipetnyi macskamentával. Ezután varrd fel a tetején. És már kész is a házilag készített macskajáték.

Pom – Pom cica játék házilag

A pom-pomokat otthon is könnyen elkészítheted, varrás vagy ragasztó nélkül. Rengeteg útmutató videó található az interneten. A macskád imádni fogja, hogy megütheti és kergetheti őket.

Pálcás cicajátékok házilag

macskajáték házilag.II.

A pálcákat imádják a macskák. Otthon is elkészítheted őket egy darab tipliből, gumiból és szövetcsíkokból, rafiából vagy tollakból. Fúrj egy kis lyukat a tiplibe, kösd rá a zsinórt, és köss, ragassz vagy varrj a végére néhány szövetcsíkot, tollat vagy rafiát, hogy csábító játékot készíts a macskádnak.

Ha szeretnél a cicádnak szuper kaparófát készíteni, nézd meg másik cikkünket is. 

Forrás: Homemade toys for cats – PDSA


8 Views 0 Ratings Rate it