Cukormentes Vegán Macarons recept | Élelmesen

Avatar admin | 2021.02.08. 209 Views 0 Likes 0 Ratings

209 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


A macaronok gluténmentesek?

Igen, a macaronok gluténmentesek, mert mandulalisztet használnak búzaliszt helyett. Tehát nincs semmi különös, hogy ez a recept alkalmas legyen gluténintoleranciában szenvedőknek.

A macarons keto?

A klasszikus macaronok nem keto, mert cukrokat használnak a héjában és a vajkrém töltelékben egyaránt. A macaronsunk keto, mivel nulla szénhidráttartalmú édesítő eritritet használtunk a héjakhoz, és a kesudió krém töltelékünkben nem használtunk cukrot.

Macaronjainkban is megfelelő mennyiségű egészséges zsír található, amelyek nélkülözhetetlenek a keto étrendben. Ezek a mandulalisztből és a kesudió vajból származnak.

Összességében elmondható, hogy a receptünkben szereplő zsírok és szénhidrátok aránya ideális a keto étrendhez, minden macaronban 0,7 g cukor, 7 g zsír és 1 g telített zsír.

Tarthatók-e a macaronok egyik napról a másikra?

A habcsókhoz hasonlóan a macaronok is utálják a nedvességet. A boldog macaron száraz macaron. Emlékezz rá!

Ideális esetben ugyanazon a napon eszel macaront. De ha nagy adagot készítettél, vagy parti maradványai voltak, meghosszabbíthatod élettartamukat egy légmentesen lezárt edénybe helyezve.

Most, hogy nedvességtől és oxigéntől elzárva vannak, meg kell választania, hol tárolja őket. Ha azt tervezi, hogy a következő 24 órán belül (azaz reggel) megeszi őket, akkor a pulton tarthatja őket. Ellenkező esetben tegye őket hűtőbe legfeljebb 4 napra. Mivel a macaronok vegánok, hosszabb ideig tartanak, mint a tojással készültek.

Ne felejtse el minimalizálni a tartály kinyitásának és bezárásának számát, hogy megakadályozza a levegő és a nedvesség beszivárgását. Ideális esetben tegye a macaronok minden részét egy külön dobozba, és a kinyitás után fejezze be.

A macaronok olyanok, mint a habcsók?

A macarons héja és a habcsók sok összetevőt tartalmaznak, de nem mindegyiket. Tehát a kettő íze és állaga eltér.

Mindkét klasszikus recept felvert tojásfehérjét, fehér cukrot és valami savat, például fogkrémet használ. De a macaronok mandulalisztet is tartalmaznak, ami táplálóbb ízt és sűrűbb állagot kölcsönöz nekik.

A vegán macaronok és a habcsók egyaránt a tojásfehérjét aquafabával helyettesítik.

Akár a klasszikus, akár a vegán recepteket választja, javasoljuk, hogy kövesse a fenti utasításokat, és készítsen cukormentes macaronokat. Ezek a csemegék aranyosnak tűnhetnek, de egészségtelen fehér cukrokkal vannak tele. Természetes édesítőszer felhasználásával cukrok nélkül készítettük a macaronsunkat eritrit. Így igazán élvezheti őket aggodalom nélkül a világon!


Source link


209 Views 0 Ratings Rate it