David Attenborough és dinoszauruszok jöjjenek a nappali szobájába ebben az AR iPhone alkalmazásban – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.27. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

Gyermek őskori lény megtekintése egy AR jelenetben otthon

Nem számít, hogy gyerek vagy felnőtt-e, dinoszauruszok és egyebek ősi lények klasszak. És az egyetlen hűvösebb dolog, mint látni őket a tévében vagy megnézni kövületeiket egy múzeumban, az az, ha a saját otthonában látod őket. Szerencsére ezzel az új, David Attenborough természettudomány által hangoztatott alkalmazással pontosan ezt teheti meg.

A Museum Alive alkalmazás szórakoztató kiterjesztése David Attenborough dokumentumfilmjének Természettudományi Múzeum él, amelyet 2014-ben hoztak létre. A filmben CGI csontvázakkal találkozott, amikor végigsétált a londoni múzeumban, és beszélt róluk. A vonzó alkalmazás hasonló érzéssel rendelkezik, de animált 3D modelleket használ az élőhelyekről, amelyeket Ön vagy gyermeke megtekinthet egy okostelefon kameráján keresztül.

Az alkalmazás úgy van kialakítva, mint egy múzeum, ahol végiglapozhatja a különböző fajokat. Az egyik megérintésével AR módba léphet. Innen átméretezheti az élőhelyet, hogy a lényt szemmagasságban megtekinthesse, vagy kicsinyítheti a jelenet felülről lefelé néző stílusát. Felfedezése során Attenborough csodálatos hangja végigvezeti Önt a lények dokumentumfilm stílusú megbeszélésén.

Különböző lények és jelenetek az alkalmazásban
Múzeum él

Jelenleg az alkalmazásban csak három vadállat jeleníthető meg AR-ban: a dimorphodon (a jura korszakból származó pterosaurusz), a smilodon (egy őskori kardfogú lény) és egy opabinia (paleozoikus korszak-ember). A jövőben tervezzük a bővítést, és további lények bevonásával, valamint Attenborough további mesemondásaival.

„Az opabinia, a diamorfadon és a smilodon választása több mint 350 millió éves életet képvisel, amely tény a perspektívába helyezi életünket a Földön. Mindannyiuknak olyan lenyűgöző történetei vannak, amelyek reméljük, hogy ösztönözni fogják a felhasználókat arra, hogy elgondolkodjanak a természetes világunkon. ”- mondta Eliot Graves alkalmazásfejlesztő egy interjúban Mashable-vel.

Töltse le az Apple App Store-ból

keresztül Mashable
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it