Dedikált online marketing platform és személyre szabott megoldások erős ROI-t eredményeznek: Forrester-tanulmány

Avatar admin | 2021.03.12. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Képzeljen el egy helyet, ahol vállalkozása kiterjesztheti elérhetõségét, növekedését és marketing hatását, mindezt úgy, hogy valós idõben elkötelezett, egyedi támogatást kapjon valódi embertõl?

Ha ez túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, engedje meg, hogy a nehéz és gyors tények megmutassák – minél többet hozhat ki marketingjéből, kevesebb idő, energia és pénz nélkül nem áll a keze ügyében – minden itt van előtted.

Egy kis idő hosszú-hosszú utat mutat be

A tanulmány 305% -os megtérülést talált a GetResponse MAX használatával (3 év felett)

A nemrég megrendelt tanulmány, amelyet a nagyra becsült Forrester Consulting végzett, A teljes gazdasági hatás megállapította, hogy a GetResponse MAX-ot használó vállalkozások 3 éves időtartam alatt jelentős, 305% -os megtérülést értek el.

A hatékony és hatékonyan egyszerű marketing-automatizálástól a fejlett szegmentálásig és személyre szabásig a vállalat robusztus eredményeket ért el a GetResponse MAX segítségével, minden marketing igényükhöz.

305% -os megtérülés 3 év alatt

A Forrester TEI-tanulmány mérhető előnyöket és eredményeket mutatott. A vizsgálat fókusza azt mutatta, hogy a 305% -os megtérülés 3 év alatt időszakban az ügyfél megtéríti a befektetési költségeket mindössze 3 hónap.

A teljesen kezelt platformra való áttérés lehetővé tette az üzlet számára, hogy jobban elosztja erőforrásait, és még jobban megtehesse, amit csinál, miközben marketingje mind hatékonyabban fut egy helyen.

Ez azt jelenti, hogy 3 hónappal azután, hogy egy teljesen támogatott platformra váltott, egyedi támogatással és egyedi szakértői tanácsadással, lehetővé tette az ügyfél számára élvezheti az előnyöket a következő 33 hónapban (és számolás).

Töltse le a teljes Forrester-tanulmány többet megtudni.

Miért kell egy Forrester-tanulmány?

A tanulmány célja az hogy az olvasók értékelési keretet biztosítsanak a GetResponse MAX lehetséges pénzügyi hatása a szervezeteikre.

A Forrester 2020. januári blogbejegyzéséből: Az üzleti érték mérése elérhető körön belül van:

„A TEI gyakorlata kidolgozott egy módszertant egy technológiai megoldás becsült üzleti értékének mérésére. A TEI számos releváns előny- és költségkategóriát vesz figyelembe. Ezután mindegyiket kiigazítjuk a becslésünk bizalma és változékonysága (AKA „kockázat”) alapján. Ez a konzervatív megközelítés hitelesebb kilátást nyújt.

Figyelembe vesszük a jövőbeli potenciális értéket is egy technológiai beruházás életciklusán keresztül, olyan lehetséges opcionális lépéseken alapulva, amelyeket később meg lehet tenni még nagyobb érték elérése érdekében.

Ezt a TEI-módszertant gyakorlatilag bármely olyan javasolt projektre vagy beruházásra használhatja, amelyet Ön és vállalata most vagy a közeljövőben mérlegel. ”

Szakértői automatizálás

Marketing automatizálás programozó erejét biztosítja kódolás nélkül, így automatizálhatja az üzenetküldést, a kampányokat, és valódi adatokat és ügyfélbetekintéseket vonhat maga után, hogy folyamatosan tájékoztassa a folyamatot. Minden automatikusan.

Biztos, hogy kis összegű befektetés szükséges előre, időben és annak megismerése, hogy a marketing automatizálás hogyan illeszkedik a legjobban az egyedi vállalkozásához és igényeihez, de miután be van állítva, a színfalak mögött is futhat, hogy felszabadítsa Önt és időt fordítson rá ahol valóban szükség van rá.

A legkiválóbb kis- és nagyvállalkozások a marketing-automatizálást használják saját javukra, kihasználva ezt az erősítő funkciót. A GetResponse MAX használatával az ügyfelek gyorsítsák fel az idejüket a marketing automatizálás teljes elõnyös megvalósításához a dedikált miatt Fedélzeti menedzser és egyéni számlavezető belemerül a platform maximalizálásába egy adott vállalkozásba, és az üzlet integrálása a platformba.

Annak érdekében, hogy mindenkinek, így magunknak is, megismerhessük a marketing automatizálás aktualizált előnyeit és egy teljesen felügyelt platformot, ezt bíztuk meg a Forrester Consulting mélyreható, független tanulmánya.

Fejlett szegmentálás és személyre szabás

Nem titok, hogy a vállalkozásként való növekedés kihívást jelent, és a stabilitás és a növekedés elérése után is harc lehet a közép- és nagyvállalkozásokért, hogy folytassa az új növekedési források felkutatását és versenyelőny.

Itt jön létre a marketing-automatizálás visszacsatolási hurka, amely olyan kommunikációt hoz létre, amely viszont az ügyfél cselekedetei és viselkedése alapján rögzíthet betekintést és adatokat, hogy jobban megértsük, mely üzenetek ütik a védjegyet, és mely csoportokkal a leghatékonyabbak az egyes üzenetküldések.

Ez további személyre szabást tesz lehetővé az automatizálás révén, ami egyáltalán nem oximoron.

Minél jobb információk és információk érkeznek az Ön marketingplatformjáról, annál jobb lesz a marketingtevékenységek telepítése. A nagy értékű termékek és ajánlatok optimalizálása mindent megváltoztathat, és javíthatja az eredményeket a jelenben és a jövőben is.

A szegmentálás révén a személyre szabás hiánya miatt túl sok előfizető túl sok e-mailt kap, amelyek közül sok nem releváns számukra, és rosszul van megcélozva.

Ennek eredményeként alacsonyabb az e-mail metrika (nyitott arányok, átkattintási arányok), amelyek folyamatosan csökkennek, ami viszont megbénítja a vállalat hatékonyságát, hatékonyságát és képességét, hogy releváns, értékes tartalmakat és kampányokat juttasson el közönségéhez.

A tanulmány interjúalanyai maguk mondták el, szükségük volt rá haladjon el korlátokat és találjon megoldást, amely lehetővé tette számukra, hogy teljes mértékben kiaknázzák lehetőségeiket:

Ha félmillió név szerepel az előfizetők listáján, de nem tudja hatékonyan szegmentálni őket az e-mailjeihez, akkor valóban korlátozza a lehetőségeit.

Termelési igazgató, tartalom-összesítő cég.

Betekintés felhasználása és a személyre szabás bevezetése

Amikor az előfizetői lista növekszik, nehézkessé válhat a közönség hatékony célcsoportokra bontása és a marketing személyre szabása az ő érdekeiknek megfelelően.

Az összetett adatok könnyen tárolhatók és kezelhetők, valamint az érthető és kivitelezhető betekintések lehetővé teszik a szegmentálás és a személyre szabás beépítését a marketing automatizálásába a releváns, hegyes üzenetküldés érdekében.

Ban ben Forrester elemzése a GetResponse MAX-ról vásárló azt találták felhasználásával annak kiterjedt szegmentálási és személyre szabási képességaztjavította az ügyfél digitális marketingjének hatását.

A GetResponse MAX lehetővé tette a szervezet számára, hogy teljesebben kamatoztassa az előfizetőiről gyűjtött profil- és tevékenységadatokat. A GetResponse MAX használatával a szervezet összetettebb adatokat tárolhat és kezelhet az előfizetőkről…. Ha több adatot szinkronizálnak a GetResponse MAX-hoz, a szervezet könnyebben megcélozhatja azokat az embereket, akik vezetőnek minősülnek egy adott kampányban. ”

Egyéni támogatás

A legegyszerűbb módja annak továbbítására – az állandó támogatáshoz elengedhetetlen az egyéni támogatás. Ha egy szó szerinti szakértői számlakezelő van az oldalán, rengeteg lehetőséget, lehetőséget és rugalmasságot kínál.

Nem kell pazarolnia az idejét annak megadására, hogy mely eszközök működjenek a legjobban az Ön vállalkozása számára. Ha van ötlete egy kampányra vagy akár személyre szabásra, van valaki, aki átbeszéli Önnel ezt az ötletet, és hogyan tudná optimálisan megvalósítani azt marketingplatformja segítségével.

Nem minden ember más alkalommal csatlakozik, bot vagy automatizált csevegőablak, vagy csak egy GYIK-lista, túl van ezen és még sok máson – ugyanaz a bevált ember, aki elmerül a vállalkozásában és a kihívásokban készen áll, és fel van szerelve azzal a tudással és erővel, hogy felhatalmazza Önt az előrejutásra.

Ráadásul több csatornán keresztül 24/7 napon keresztül csatlakozhat valós életünk támogatásához, bizonyos esetekben akár a Slack-hez is.

A Forrester-tanulmányból:

“Az interjúalany megjegyezte, hogy a GetResponse több támogatási kommunikációs csatornája lehetővé tette a szervezet számára, hogy kérdésekre gyorsan válaszokat kapjon.”

„A GetResponse támogatása fantasztikus volt. Ez megkülönböztető. Nagyszerű szolgáltatásuk segíti a mozgást, mert szükség esetén gyorsan kitalálhatja a dolgokat. ”

Az ügyfél, a tartalom-összesítő vállalat gyártási igazgatója.

Javított szállíthatóság – 95-99%

Még akkor is, ha a legjobb eszközök és platformok állnak a rendelkezésére, mindez a legfontosabb tényezőre – a teljesíthetőségre – vonatkozik.

Elengedhetetlen a jelenlegi közönség elérésének és az értékes kilátásoknak a képessége, és még a teljesítés kicsi javítása is nagy változást jelent. Különösen akkor, ha az e-mail marketing a fő bevételi ösztönző csatorna.

A Forrester tanulmánya megállapította, hogy a GetResponse MAX lehetővé tette az ügyfél számára, hogy 80-85% -os tartományban növelje az e-mail kézbesíthetőségét a csillag 95-99% -ára.

Olvassa el a teljes tanulmányt, hogy elmélyüljön, és teljes körű áttekintést kapjon arról, hogy az ügyfél hogyan növelte a közönség elérésének képességét.

Szerezz többet

A GetResponse MAX értéke minden ügyfél számára egyedi és testre szabott, hogy az ügyfél teljes potenciálját el tudja érni a platform teljes potenciáljának felhasználásával.

Az itt tárgyaltakon túl további lehetőségek vannak arra, hogy megfontolják és felhasználhassák, amikor ez szükséges és kényelmes az üzleti vállalkozás számára, például fejlettebb dinamikus tartalom, növelve a felhasználást, a mélységet és az A / B tesztelés terjedelme, létrehozása rakodólapok a professzionálisan megtervezett sablonokból, közvetlenül kapcsolódva közönségéhez (és a csapatához) webes szemináriumok, hatékony közösségi hirdetések bevezetése és több száz különböző hirdetés használata integrációk.


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok