DIY Alien Dolls: Aranyos és egyszerű gyerek kézműves

Avatar Gadam | 2021.07.14. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

Ha megnézted a múlt hónap inspirációs videóját és a Member Make-t, akkor találkoztál a lányommal, Emilyvel! Amellett, hogy csatlakozott hozzánk a Member Make workshopokhoz, Emily havonta néhány projektet is készít nekünk. Idén júliusban elkészítette ezeket az imádnivaló barkácsoló idegen babákat, valamint ezeket a matt papír űrhajókat.

Ez egy szórakoztató és egyszerű kézműves foglalkozás a gyerekek számára, vagy akár önállóan is létrehozhatnak idegenek! Csak nézze meg az eszköz- és anyaglistánkat, majd töltse le a sablont és az oktatóanyagot.

Összességében Emily készített hat barkácsoló idegen babát, amelyeket két különböző méretben fonott pamut tojással hozhat létre. Különböző szemeket, orrakat, szájokat, füleket, karokat, lábakat és kiegészítőket tervezett, hogy idegenek egyedi megjelenést kapjanak. Csak annyit kell tennie, hogy ezeket a darabokat nemezből kivágja, majd összeállítja babáit.

Ne felejtsd el – a DIY idegen babák készítésekor mindig különböző színű festéket és filcet használhatsz. Keverheti és illesztheti filc darabjait, így sokféle kombinációt hozhat létre. Egy másik szórakoztató lehetőség, amelyet hozzáadhat a projektjéhez, egy ezüstre festett tojástartó, amelyet a gyerekek űrhajóként használhatnak.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk DIY idegen babákat

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait. Ezután töltse le az alábbi sablont.
  2. Festse meg a pamutfonat tojásokat különféle színű akrilfestékkel.
  3. Vágjon ki egy részt a tojásdobozból, és fesse ezüst metál festékkel.
  4. Használjon vágógépet az SVG fájlunkkal, vagy kézzel vágott darabokat a sablonból.

Teljes oktatóanyag érhető el tagok az alábbiakban letölthető.

pamutfonott tojás és filc idegen babák bemutatója, Lia Griffithfonott pamut tojás és filc idegen babák DIY idegen babák fonott pamut tojás és filc idegen babák DIY idegen babák tojás dobozos űrhajóval kézzel készített idegen babák fonott pamut tojás és filc idegen babák gyerekeknek

Fedezze fel többet

Szereted ezt az ötletet? Itt tekintheti meg gyermekeink összes kézművességét. És ne felejtsd el megnézni a többit Júliusi gyűjtemény több űrrel kapcsolatos projekt számára.
Forrás link


49 Views 0 Ratings Rate it