DIY fa pad dobozos kerettel és Chevron felsővel

Avatar admin | 2021.03.13. 97 Views 0 Likes 0 Ratings

97 Views 0 Ratings Rate it

Építsen barkácsfapadot chevron tetejével és könnyű dobozkerettel. A chevron pad tetején lévő részletek gyönyörűek egy étkezőpadhoz vagy bejárati padhoz!

Adjon még több chevron (más néven törött halszálka) stílust otthonához a chevron fa pajta ajtaja, an könnyű chevron kerti rács, a chevron fa mennyezet, vagy a darabos fa modern chevron fejtámla.

DIY fa pad tervek foltos chevron tetejével és fehérre festett dobozláb talppal

Itt szerezheti be a nyomtatható barkácspad terveket

DIY Chevron fa pad Easy Box lábtartóval

Szia, Amy származik Hertoolbelt vissza egy újabb építési tervvel.

Ez a fa chevron pad, darabos foltos fa felsővel, remekül fog kinézni étkezőasztal, az ágy végében, a bejáratnál vagy bárhol máshol szükséged van egy kis extra ülésre.

Szeretem a rusztikus chevron felső megjelenését, és ez a barkácspad kiválóan kiegészíti a parasztház stílusát vagy a modernebb stílust a karcsú lábakkal.

A legfelső chevronhoz fenyőt használtam, amelyet könnyen át lehet cserélni bármilyen tetszőleges fafajtára (a visszanyert fűrészáru félelmetesnek tűnne).

Könnyedén testre szabhatja ennek a padnak a megjelenését különböző foltok és festék színekkel.

tömörfa pad barkácsfoltos chevron fa tetejével és fehérre festett fa doboz lábtartóval

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt.

Ezt a chevron padot ihlette a szuper aranyos pad West Elm-től az már nem elérhető.

Az ő változatuk fém lábakkal / kerettel volt ellátva, de az én verzióm minden fa lábat sportol, hogy az építési folyamat egyszerűbb és olcsóbb legyen.

Ennek a padnak a lábait kissé megváltoztatták, hogy egy masszívabb téglalap véget kapjanak egy modernebb dobozkeret stílusban.

Inkább barkácsolás helyett vásárol? 45 gomba pad, amit szeretünk

Hogyan építsünk barkácsfa padot Chevron felsővel

A nyomtatható famegmunkálási terv tartalmazza az összes részletet a saját barkácsfa pad elkészítéséhez így 50 dollár alatti becsült faanyagköltséggel!

A chevron felső bonyolultnak tűnik, de valóban egyszerű darabos fa felső a kezdő famunkások számára. Építheti 1 × 3 vagy 1 × 4 fűrészárut, vagy bármi, ami csak van.

A 2 × 2 pad alapja nagyon egyszerűen megépíthető, és csak néhány deszkát használhat a tetejére, ha a gyorsabb ülést akarja.

befejezetlen fadoboz keret lábak barkácspadhoz

Szükséges eszközök

Szüksége lesz egy összetett gérfűrész, brad nailer, és fúró / meghajtó hogy felépítsem ezt a pluszt a asztali fűrész vagy körfűrész val vel élvezető ha úgy dönt, hogy bármelyik deszkát szélességre szakítja, hogy elősegítse az olcsó fenyőbarázdás deszkák éleinek kiegyenesedését (mint én tettem).

További információ erről egyenes deszkák kiválasztása és saját táblák letépése.

Szüksége lesz egy Kreg Jig zseblyukas jig a pad alapkeretének összeállításához és a süllyesztő fúrófej a chevron tetejének az alaphoz való rögzítéséhez. A szarufa tér opcionális, de mindig hasznos!

Pad méretei

A 4 lábas pad a szokásos 18 ”padmagasságra van felépítve. Kész méretek: 48 ”W x 15” D x 18 ”H.

Barkács fa pad méretek és tervek

Ezt és további nyomtatható bútorterveket itt szerezheti be

A Chevron fa pad készítése

Miután megtetted követte a fafeldolgozási terveket a pad talpának és a chevron tetejének felépítéséhez szárazon illeszti a pad tetejét a padhoz, majd foltozza meg, mielőtt rögzítené a tetejét.

befejezetlen barkácsfa pad chevron fa tetejével

Miután kitöltöttem a repedéseket és foltokat, és mindkét darabot simára csiszoltam, a padot arany tölgyfedéllel és fehérre festett alappal fejeztem be.

  1. Az alapot alapozóval alapoztam, majd fehér latex festékkel festettem.
  2. A chevron tetejét Minwax arany tölgyfestéssel festettem, majd ezt követtem Minwax öregített tölgyfával, hogy egy kis meghatározást adjak a repedésekhez és meghatározzam a chevron mintát. Az idős tölgy a tetejét kissé sötétebbé tette, amit reméltem, ezért egy éjszakán át hagytam megszáradni a foltot, és a fenyő felszínéről enyhén lecsiszoltam a sötétet, és újból felvittem egy világos arany tölgyréteget.
  3. Hagytam megszáradni a foltot, és egy réteg Minwax félfényes poliuretánt vittem fel a felület védelme érdekében.

modern fa barkácspad chevron felsővel és fehér lábakkal

Más stílus esetén lehetne festse az alapot úgy, hogy fémre hasonlítson és megfestjük a tetejét a több idős parasztház ilyen.

Használhatja is kedvenc színmosási technikánk a fát tetszőleges színűre foltozni (vagy beállítani a folt színét mint Cassity tette az istálló ajtaján lévő babakapun).

Kevesebb büdös füst esetén akár készítsen saját barkácsolási foltokat!

További építési tervekért nézze meg Hertoolbelt:

Grand Island konzolasztal // Görgető konzol táblázat // Láda dohányzóasztal


Több Barkácspadok építeni:

Nyomtatható tervek egy egyszerű barkácsoló fa pad építésére doboz kerettel és Chevron darabos felsővel, remodelaholic

Publikálva 2016. október 8. // Frissítve 2021. március 7

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult hirdetési program, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Amy Baesler