Ehet Mario kalapját, kérdésblokkjait és még sok mást a Super Nintendo World-ben – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.17. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Tematikus ételek és italok a Super Nintendo World-nél
Nintendo

Super Nintendo World februárban nyílik meg, és bár izgatottan várjuk, hogy néz ki a végeredmény, inkább izgatottak vagyunk, ha elmegyünk kipróbálni az ételeket, mert a képek nyálasak. A parknak számos étterme van, mindenféle remek Mario-témájú főzettel. Soha nem gondolt arra, hogy milyen lesz a Kérdések blokk íze?

Elsőnek a Mario Cafe & Store, amely a Hollywood Boulevardon található, a Universal Studios Japan épületében. A kávézó tökéletes az édesszájúak számára, mivel olyan gyümölcsös üdítőket tartalmaznak, amelyeket olyan kedvenc karakterek ihlettek, mint Peach hercegnő, Mario és Luigi, valamint palacsintás szendvicsek, gyümölcsízzel és tejszínnel. Korábban láthattunk egy pillantást néhány kellemes kínálatról a Super Nintendo World Direct decemberben.

Sajtburger és pizza tál opció a Super Nintendo World-nél
Nintendo

Yoshi’s Snack Island a csodálatos Koopa Calzone-t kínálja, yakisoba tésztával és sajttal, amely valójában héj alakú, és könnyedén magával viheti felfedezése közben. Ráadásul ott vannak a finom dinnye és mangó ízű lassi joghurt italok, amelyekkel hűvös maradhat. És természetesen, ne felejtsen el a Pit Stop Popcorn mellett csillagot harapni az ízletes ételek között.

Ja, és mielőtt elmész, mindenképpen ugorj be a Toad’s Cafe-ba (más néven Kinopio’s Cafe, ahogy Japánban hívják), még több Mario-témájú étkezéshez. Rendelhet egy Super Gomba Pizza Bowl-t, egy Piranha Plant caprese salátát és még sok mást, például egy hamburgert szalonnával, gombával és sajttal. És a dolgok tetejére? Jobb, ha desszertként megkap egy kérdésblokk Tiramisut.

Ha még több étkezési lehetőséget szeretne megtekinteni, nézze meg az árut, vagy tegyen egy virtuális túrát a Super Nintendo World-en, nézze meg a park helyén.

keresztül Nerdist
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok