Előre megrendelheti a Wyze új, 35 dolláros színes intelligens izzóját, 4 csomagot (165 dollár, kevesebb, mint a Philips Hue) – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.16. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

Négy Wyze izzószín vörös, sárga, zöld és kék színben világít.
Wyze

Az egyik legkönnyebben hozzáférhető okos otthoni kütyü az intelligens izzó. De drágák is lehetnek, főleg színváltó izzók. Itt jön be a Wyze, a legolcsóbb intelligens otthoni felszereléseket gyártó cég. Ma a cég levette az új csomagolását Wyze izzó színeés 34,99 dollárért egy négy csomagért gyakorlatilag lopás.

Wyze már felajánlja a intelligens izzó, de ez csak a fehér árnyalatait teszi. Ennek ellenére, az izzó 8 dollárért hihetetlenül olcsó megoldás. De a Wyze izzó színe igen – jól, színes, természetesen. Wyze azt ígéri, hogy az izzó több mint 16 millió színre és a hangolható fehérre képes. Nagyon fényes is lesz, maximális lumenértéke 1100 (75 W). A fényt akár 30 lumenre (2 Watt) is elhomályosíthatja, és természetes módon meleg és hűvös effektusokat is választhat a világításhoz.

Mint minden Wyze-é Termékek, az új intelligens izzó integrálódik a Wyze alkalmazásba, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolja más Wyze termékekkel, például érzékelőkkel, és automatizálásokat hozzon létre. Az Alexa és a Google Assistant integrációit is kiszereli a dobozból, ami tökéletes, mert az intelligens fények jobbak a hangvezérléssel és a rutinnal. És ha úgy tetszik, összekapcsolhatja a Wyze színes izzókat az IFTTT-vel az egyéb automatizálási lehetőségekért.

Az izzók Wi-Fi-meghajtásúak (2,4 GHz), így nem kell hubot csatlakoztatni. De van Bluetooth -juk is, így ha nincs internet, akkor az alkalmazáson keresztül továbbra is vezérelheti a Wyze izzó színét. Csak vegye figyelembe, hogy csak beltéri használatra vannak besorolva, és nem csoportosíthatja őket a Wyze alkalmazásba az eredeti Wyze izzóval.

35 dollár plusz szállítás, ez nem a legolcsóbb színes okos izzók a piacon. De ez a legolcsóbb lehetőség egy korpa névfelismeréssel. És összehasonlítva a Philips Hue-val 200 USD készlet négy színes intelligens izzóval és egy elosztóval érkezik, a Wyze opció egy csomagot takarít meg Önnek, miközben minden otthonában remekül mutat. Ha ki szeretné próbálni otthonában a színes intelligens izzókat, a Wyze csak a legjobb, legolcsóbb választást kínálta.

Wyze szerint jelenleg előrendelési árat kínál, ami azt jelenti, hogy az ár később növekedni fog, amikor az izzók elérik az általános rendelkezésre állást. A cég szerint ekkor a négy csomag 39,99 dollárba kerül, plusz a szállítás. Ennek ellenére 10 dollárért olyan izzó, amely a Wyze színes intelligens izzókat kiemelkedő értékké teszi. És ha Cam Plus előfizető vagy, akkor igen még mindig megkapja az előrendelési árat. Az előrendelések vannak most nyitva, és a Wyze Bulb Colour kikiáltási ára 34,99 USD egy négyes csomagért, plusz a szállítás. Az izzókat 2021 márciusában szállítják.
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it