Ez a cukorkát árusító robot követni akar téged az élelmiszerbolt körül – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.21. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A Mars Smiley robot fényképe.
RIS News, Marco Ohmer / Shutterstock

Tudod, hogy az élelmiszerboltokban mindig van egy csomó cukorka a pénztárnál? Nos, mi van, ha az az édesség képes lenne követlek a bolt körül, amíg vásárolsz? Ez az új ötlet a Mars Wrigley cukorkacég mögött Smiley robot, egy MG-vel és Snickersszel megrakott AI-meghajtású eladó.

A Savioke nevű cég által kifejlesztett Smiley robot LiDAR szenzorral navigál az élelmiszerboltokban és nyomon követi az ügyfeleket. Amikor az ügyfél négy méterre van a robottól, az megáll a helyén, zajt ad, és a kijelzőjén egy figyelmeztetést mutat. Ha az ügyfél úgy érzi, hogy valami édességet vásárol, akkor kiválaszthat néhányat a robotról, és bedobhatja a bevásárlókocsijába.

Mars Wrigley a Smiley-t teszteli a New York-i Monroe-ban található ShopRite üzletben. A közelmúltban széles folyosókkal felújított üzlet tökéletes helynek tűnik a kerekes cukorkák állványának körbefordulásához. Még akkor is, ha a Smiley nem javítja a cukorkák eladását, a robot nyomon követi az üzlet körüli vásárlói magatartást, értékes adatokkal szolgálva, amelyek maximalizálhatják az üzlet elrendezését vagy készletét.

– nak adott interjúban RIS News, a Mars Wrigley képviselője kijelentette, hogy a Smiley betekintést nyújthat az impulzusos vásárlási döntésekbe és az ügyfelek robotokkal való kapcsolatába. Bár a Smiley nem válhat az élelmiszerboltok robot-értékesítőjévé, befolyásolhatja a kiskereskedők jövőbeni mesterséges intelligenciáját, és különösen a robotikát.

Forrás: Mars Wrigley via RIS News
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok