Ez a fantasztikus Vans x „Hol a Waldo” ruházati kollaboráció tetszik nekünk – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.10. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Egy pár kisteherautó-kiegészítő, melyen a "Hol van Waldo" vörös és fehér csíkos háttéren elterjedt
Kisteherautók

Ha olyan vagy, mint mi, valószínűleg túl sokat töltöttél gyermekkorodból, és figyelmesen bámultad Hol van Waldo könyvek, amelyek megpróbálják a címszereplőt részletes oldaluk között. Most Waldo-t felfedezték ezen a szórakoztató cipő- és ruhadarabon együttműködés része Vans és Hol van Waldo.

A Martin Handford brit illusztrátor által készített vidám képeskönyvek 1987-ben jelentek meg először, és megnehezítették Waldo megtalálását az egyre zsúfoltabb tömegű oldalain. A kreatív együttműködés során híres jelenetek találhatók, például a strand, Waldo ikonikus vörös és fehér csíkjaival, sőt még egy sárga és fekete cipővel is, amelyek Waldo nemezisén alapulnak, Odlaw (mert nyilván ev.

A Kisteherautók együttműködése különféle ingeket, cipőket és pulcsikat tartalmaz felnőtteknek, gyerekeknek és kisgyermekeknek (bár ez elszalasztotta az alkalmat azzal, hogy nem tartalmazta Waldo pom-pom sapkáját). Az árak 26 dollártól 85 dollárig terjednek, attól függően, hogy mit választ. És ha egyszer már bent vagy Hol van Waldo felszerelés, valójában jó oka lesz arra, hogy egész nap a tükörben nézegesse magát.

keresztül Nerdist
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it