Ez a puha és bújós érzésű kaktuszprojekt mosolygásra késztet

Avatar Gadam | 2021.01.29. 115 Views 0 Likes 0 Ratings

115 Views 0 Ratings Rate it

Keresi a következő délutáni kézműves projektjét? Ez a filc kaktusz projekt nemcsak imádnivaló, de könnyen elkészíthető is. Használja őket otthona díszítésére, vagy ajándékozza meg azokat olyan barátoknak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy „barna hüvelykujjuk” legyen, amikor a növényeket életben kell tartani. Értékelni fogják egy aranyos „növényt”, amelyet nem lehet megölni.

Szeretem, ha beltéri növények vannak az otthonomban. Sajnos egyik ablakom sem kap közvetlen napfényt, ami azt jelenti, hogy a tél elkövetkezik, azért küzdök, hogy életben tartsam a kis növényeimet.

Annak érdekében, hogy ellenálljak az „új év, szerezzek új növényt” késztetéseimnek, úgy döntöttem, hogy helyette néhány imádnivaló filckaktust készítek. Megtalálná a különbséget a filc kaktuszok és a valódi között a fenti képen? Olyan aranyosak az ablakpárkányomon ülve, és néhány bónusszal járnak: a macskáim nem próbálják megenni, és soha nem halhatnak meg!

Nincs több hamis kaktusz!

Az egyik oka annak, hogy annyira imádom ezeket a cuddly filceket, hogy sokkal jobb alternatívát jelentenek a hamis növények vásárlásakor. A hamis növények mindig kinéznek, nos, hamisak! Műanyagnak tűnnek, és hajlamosak a porgyűjtésre. Noha ezek az érzett kaktuszok nem próbálnak valódinak tűnni, aranyos és bújósan tudomásul veszik, hogy nem ők az igazi.

Ráadásul megszúrta már valaha egy kaktusz? Akár elmegyek, öntözök, vagy megpróbálok újratermelni egy kaktuszt, te betcha, készen áll arra, hogy megbökjön. Ezek az érzett kaktuszok soha nem lennének ilyen gonoszak!

2 cserepes filc kaktusz növény

Filc kaktusz: a tökéletes kezdők varrási projektje

Ez a projekt nagyszerű kezdőknek. Sokszor, amikor az emberek varrást hallanak, azt gondolják, hogy ez sok extra, kemény munka lesz. Ha Ön még nem ismeri a varrást, vagy még soha nem tette meg, javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket a nemez kaktuszokat.

Készítés közben varrógépet használtam a hatékonyság érdekében. De ha nincs varrógéped, ne érezd magaddal, vagy nem tudod, hogyan kell használni, a kézi varrás is jó. A nemez könnyű és elnéző anyag a kézi varráshoz, mivel jól elrejti a hibákat és nem olyan csúszós, mint más szövetek.

Barkács kaktusz a Filctől

Hogyan készítsünk filc kaktuszt

Ehhez a projekthez varrógépet használtam egyszerűen a hatékonyság érdekében, de könnyen kézzel varrhatott össze mindent. Bármelyik módszer a legmegfelelőbb az Ön számára, remekül fog működni!

A következő listák tartalmazhatnak kapcsolt linkeket.

Anyagok:

Vagy ezzel az összes kelléket egy helyre szerezheti DIY kaktusz készlet Etsytől.

További eszközök:

Nemez kaktusz kellékek

Csináld meg!

Válasszon egy zöld színű nemezlapot, és vágjon ki 6 lekerekített kupolaformát az alábbiak szerint. Először elkészítheti saját papírsablonját, vagy kivághatja az egyik alakzatot, és ezt felhasználhatja sablonként a másik 5 vágásához. Ne feledje, hogy a szélességének körülbelül meg kell egyeznie a terrakotta edény átmérőjével. A hossza lehet olyan hosszú vagy olyan rövid, amennyit csak akar (attól függően, hogy milyen típusú kaktusz tetszik a legjobban).

Nemez kaktusz kivágása a zöld nemezből

Párosítsa össze vágott darabjait, és varrja végig a szélét, hagyja nyitva az alját, ahogy az alábbi fotó mutatja. Varráskor ne feledje, hogy ez a varrat látható lesz a készterméken.

Varrt zöld kaktusz levelek nemezből

Ezután rakja egymásra a három varrott darabot, és varrjon egy vonalat a közepén, mind a 6 filcrétegen.

DIY filc kaktusz lépés (3)

Töltsön meg minden részt szálkitöltéssel. Egy ceruzát használtam, hogy minden részt szépen és jól megtöltsek.

hogyan kell tömni egy nemez kaktuszt ütővel

Most kezd kaktuszod formálódni! Ezután válasszon egy élénk színű filcet, és vágjon ki két kis virágot (egymás tetejére kell rétegezni). Ez a filc kaktusz egyik legjobb része … örökké virágzik!

kivágja a virágokat egy nemez kaktusz számára

Három csap segítségével rögzítse a virágokat a kaktusz tetejére (a csapok hozzák létre a virág közepét).

Ezután használjon hímzőselymet a piszkos tüskék létrehozásához. Fűezze be a tűt hímzőselyemmel, de végül ne kössön csomót. Dugja át a kaktusz széleit, de mindenképpen hagyjon egy szálat. Kösd össze egy csomóba, majd kapcsold be a cérnádat. Ha megvan az összes tüskéje, mindet kivághatja, hogy megfeleljen és azonos hosszúságú legyen.

Ha végzett, tegye a kaktuszát egy terrakotta edénybe, és kész!

Cserepes filc kaktusz virágzással

Tűzd ki!

Hogyan készítsünk barkácsoló filc kaktuszt mint tűpárnát vagy egy aranyos növényt, amelyet nem tud megölni

Remélem, hogy ezek az ennivalón érzett kaktuszok megmosolyogtattak! Ne felejtsd el megnézni Rachel könyvét, Filcdíszek: 15 látványos projekt létrehozása, még egyedibb filc projektekhez!

Filcdíszek

További kipróbálandó projektek:

Cuddly Filc kaktuszok

Tökéletesek a kezdőknek, ezek az aludt filc kaktuszok az a furfangos növény, amely soha nem fog meghalni.

Utasítás

  • Válasszon egy zöld színű filclapot, és vágjon ki 6 lekerekített kupolaformát. A szélességének meg kell egyeznie a terrakotta edény átmérőjével. A hossza lehet olyan hosszú vagy olyan rövid, amennyit csak akar.

  • Párosítsa össze vágott darabjait, és varrja végig a szélét, az alját nyitva hagyva.

  • Rakja egymásra a három varrott darabot, és varrjon egy vonalat a közepén, mind a 6 filcrétegen.

  • Töltsön meg minden részt szálkitöltéssel. Egy ceruzát használtam, hogy minden részt szépen és jól megtöltsek.

  • Válasszon néhány élénk színű filcet, és vágjon ki két kis virágot (egymás tetejére rétegezve).

  • Három csap segítségével rögzítse a virágokat a kaktusz tetejére (a csapok hozzák létre a virág közepét).

  • A tüskék létrehozásához használjon hímzőselymet. Fűezze be a tűt hímzőselyemmel, de végül ne kössön csomót. Dugja át a kaktusz széleit, de ne felejtse el elhagyni a fonalat. Kösd össze egy csomóba, és kapcsold be a cérnádat. Ha megvan az összes tüske, akkor mindegyiket azonos hosszúságúra vághatja.

  • Helyezze a kaktuszát egy terrakotta edénybe, és kész!


Source link


115 Views 0 Ratings Rate it