Ezek az irodai növények a munkaterületet oázissá varázsolják

Avatar admin | 2021.06.22. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Ezek az irodai növények című cikk illusztrációja oázissá varázsolja a munkaterületet

Fénykép: Photographee.eu (Shutterstock)

Ha akarsze valaha egy trópusi kiruccanásról fantáziált, miközben az irodai munkáját fárasztotta, nincs egyedül. Bár lehet, hogy nem tud elmenni a te otthon vagy irodában bármikor vágyakozhat a természet után, körülveszi magát egy kicsit (vagy sok) a zöld lehet a következő legjobb dolog. Ha nem csak növényeket keres tökéletesen illeszkedik az asztalára, de az is túlélje akkor is, ha elfelejtette öntözni őket egy forgalmas munkanapon, vagy elhanyagolja őket egy hosszú hétvégén a lehetőségek bőségesek. És ha valami kissé funky-t akarsz, nekünk is megvan …akvaponikus akvárium, valaki?

Íme néhány növény megtalálja rugalmas, megfelelő méretű, és szórakozás mint te hozzon létre saját munkahelyi oázist.

Helytakarékos növények

A átlagos íróasztal 48-70 hüvelyk széles és 30-36 hüvelyk mély. Ez nem túl sok hely a munkavégzéshez, ezért kicsiben kell gondolkodnia, amikor az asztali helyről van szó.

Kezdésként mini pozsgás növények, könnyen gondozhatóak, sokoldalúak és imádnivalók. Élő kő zamatos– így nevezték el, mert tényleges köveknek tűnnek – soha nem nő túl aprócska edényén. A kávésbögre zamatos bögre alakú edényben nő, és illeszkedik a sztereotip irodai kultúrához. Egy másik kicsi üzem opció mert a munkaterületed az bamboo-a a leveles fa szárak rugalmasak, és többféle formában és méretben kaphatók, hogy illeszkedjenek az íróasztal tetejére.

Alacsony karbantartású üzemek

A pozsgás növényeken kívül vannak más is önellátó növényeket választhatott nak nek díszítse az íróasztalt. Légi növények, például, az élethez nem szükséges a talaj. Apró gyökerekkel és pókszerű leveles indákkal rendelkeznek, és ttalajmentes növény tápanyagokat kap a levegőben úszó szennyszálaktól és nedvességtől. Talán hang mint a varázslat, de ezek a kis növények üvegtálakba helyezhetők, és jól használhatók egy egyszerűvel párás két vagy heti háromszor. Ráadásul imádják a szűrt és a közvetett napfényt as amíg a munkaterületen vannak ablakok, készen áll.

Az információs oldal Kisvállalkozási trendek ad más innovatív ötletek a munkahelyi növényekhez. Javasolják a ökoszféra, egy kerek tárgy, tele vízzel, növényekkel és halakkal. A körülbelül négy hüvelyk széles gömb egy önálló ökoszisztéma, ezért nem igényel karbantartást.

Egy másik dobozon kívüli lehetőség az Aquaponic akvárium, melyik egy akvárium, hogy élő növény tározójaként szolgál. Különböző formában érkeznek formák és méretek, és te megtarthatja sans-fish-t, vagy felveheti a béta halak a kis csatolt tartály, egy irodai üzem és egy kisállat kombinálása. Amint azt a Trees.com ültetési hely megmagyarázza:

A halhulladékot tartalmazó víz ellátja a növényeket az erőteljes növekedésükhöz szükséges tápanyagokkal. Cserébe a növények felesleges nitrogént vesznek fel, tisztított vizet biztosítva, ami visszamegy a tartályba.

Töltse ki asztali táját leveles zöldekkel

Nagyrészt kisebb gyakran jobban működik irodai környezetben—de ha megvan a hely, elintézi íróasztalkertje kisebbek keverékével és a nagyobb növények szép látványt nyújtanak fajta. Plusz, nagyobb a zöld lombú növények új szintet hozhatnak zamatosság a munkahelyi kertbe.

Pók növények zöld és fehér leveleik vannak, amelyek bokorszerűen sarjadnak. Szeretik a közvetett fényt, és inkább teljesen kiszáradnak a következő öntözés előtt. Ugyanez vonatkozik ördög borostyán—Törököse élénkzöld viaszos levelei harang alakúak és túlcsordul a fazék, adva a munkaterületén trópusi érzés. Kígyó növények nő egyenesen a cserepéből zöld és sárga levelekkel, hozzáadva egy popot színes az irodádba. A gyökerek megosztása és a rendszeres metszés kígyót fog tartani ültesse az asztala számára a tökéletes méretet.

Ha nincs időd az asztali növények tökéletes választékának megvásárlásához vásárolhat egy előre elkészített készlet. Ha van rá módod, és mindent be akarsz menni, te tudnál fröccs egy előrekészült terrárium íróasztal körülbelül 350 dollárért. De fvagy egy megfizethetőbb lehetőség, növényeladók itt: A Pillangó ajánlatotnövény szülő ” készlet 60 dollárért. A készlet kifejezetten új üzemtulajdonosok számára készült, és öt-hét alacsony karbantartást igénylő üzemet tartalmaz. A méretek három és hat hüvelyk szélesek, ami pont jó kezdőnek íróasztal oázis.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok