Ezek az új LEGO Star Wars sisakok és droidok segítenek érezni az erőt – Tekintse át Geek

Avatar admin | 2021.03.25. 108 Views 0 Likes 0 Ratings

108 Views 0 Ratings Rate it

Három új hivatalos LEGO Csillagok háborúja
LEGO

Akár a Csillagok háborúja rajongó vagy egy jól átfogó LEGO rajongó (vagy mindkettő), hozzá kell adnia a három új tisztviselőt Csillagok háborúja LEGO szettek a gyűjteményedhez. Van egy Darth Vader sisak, egy Scout Trooper sisak és egy Imperial Probe droid, és mindegyikük a csodálatos ikonikus része Csillagok háborúja galaxis.

A Darth Vader sisak tökéletesen megragadja az ikonikus karakter félelmetes auráját. A 834 darabos készlet több mint 8 hüvelyk magas, 5,5 hüvelyk széles és 5,5 hüvelyk mély. A 471 darabos Scout Trooper sisak több mint 7 hüvelyk magas, 4,5 hüvelyk széles és 4,5 hüvelyk mély. Végül az uber-cool Imperial Probe Droid készlet 683 darabot tartalmaz, és mérete meghaladja a 10,5 hüvelyk magas, 9 hüvelyk széles és 4 hüvelyk mélységet.

„Néhány kedvenc Csillagok háborúja-szereplőnknek van a legmélyebb, legfélelmetesebb megjelenése a képernyőn, annak ellenére, hogy nem láthatja az arckifejezésüket – jelentette ki Jens Kronvold Fredericksen, a LEGO Csillagok háborúja kreatív igazgatója. „Darth Vader és a Scout Trooper baljós sisakjainak újjáépítésénél fontos volt rögzíteni azokat a részleteket és alapvető jellemzőket, amelyeket a világ minden táján felismernek az emberek, még azok is, akik nem ismerik túlságosan a Csillagok háborúja galaxist. Úgy gondolom, hogy mind a három kijelzőkészlet rendkívül klassz, és remélem, hogy a rajongók élvezni fogják az építési folyamatot, és örömmel mutatják be, ha elkészültek. “

A három készlet felnőtt építők számára készült, mivel összetett és részletes felépítésűek. A két sisakmodell a legújabb kiegészítője a LEGO Star Wars sisak kollekció. Ezen építmények mindegyike megjeleníthető az íróasztalon vagy a gyűjtő polcán, és mindegyikükön van egy egyedi tábla az utolsó, csiszolt érintés érdekében.

Ma előrendelheti mind a három készletet, amelynek ára 49,99 dollár egy popnál, és körülbelül egy hónap múlva, április 26-án kezdik el szállítani őket.

keresztül Brickset
Source link


108 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok