Ezzel a térképpel keresse meg a „Lassú tévét” a világ minden tájáról

Avatar admin | 2021.01.23. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Használja ezt a térképet című cikkhez, hogy megtalálja a lassú televíziózás legjobbjait a világ minden tájáról

Fénykép: Nick Fox (Shutterstock)

Olyan időszakban élünk, amikor a hírciklus olyan gyorsan mozog, hogy a korábban fontosabb történetek gyorsan oldalra tolódtak, hogy helyet kapjanak a következő híradások. (Bár a világméretű járvány, az új elnöki adminisztráció és a volt elnöknek az ezt az időpontot követő felmentési tárgyalása között felkelést váltott ki, valóban sok minden történik.)

Bár mindenkinek megvan a maga pihentető stratégiája, néhányan azt tapasztalták, hogy a „lassú tévékészülékre” való ráhangolás különösen megnyugtató lehet – különösen azokban a helyzetekben, amikor éppen keres valamit, amire ragaszkodhat a háttérben, miközben dolgozik vagy olvas.. De ha nem biztos benne, hol találja meg, akkor könyvjelzővel akarja ellátni a Lassú TV-térkép. Itt van, mi ez és hogyan működik.

Lassú TV 101

Szóval, mi az a „lassú tévé”? Így írta le Alan Henry egy 2016-os Lifehacker cikkben:

Olyan dolgok, mint hosszú vidéki túrák a vidéken, pihentető kilátás a csatornákra, recsegő kandallók, csendes videó a kötő emberekről stb. Ezek mind olyan dolgok, amelyeket felvehet a háttérben, miközben dolgozik, összpontosít vagy csak pihen … Egy teljesen hétköznapi esemény közvetítése az elejétől a végéig.

Alapján Recomendo– ahol megtudtuk a Lassú TV-térkép—A hosszú formájú műfaj hivatalosan 2009-ben született, amikor a Norvég Műsorszolgáltató Társaság sugározta az megszakítás nélküli hét órás vonatút.

Hogyan kell használni a térképet

A Lassú TV-térkép pontosan hogyan működik gondolod, hogy így lenne: Ez egy olyan világtérkép, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyítsanak egy régiót, és kiválasszanak különböző lassú TV-videókat, amelyeket az adott helyen vettek fel.

A térkép tetején található egy szűrő is, így különböző közlekedési módokon – például hajókon, vonatokon, repülőgépeken és kerékpárokon – forgatott videókat kereshet. Kiválaszthatja a videó időtartamát is: 30 perctől több mint 10 óráig. Ilyen például a kerékpáros túra a Július-Alpokban Szlovénia, a hajtson a parti autópályán Törökországban, és a vitorlás kirándulás Borneóba.

Bár a térkép önmagát „pihentető virtuális utazásként” számlálja, ez nem tartozik azok közé a helyzetekbe, amikor az ujjával vagy az egérrel kell kattintania a múzeum belsejében vagy a tereptárgy különböző részein. Ezek egyszerűen videók a háttérben, hogy élvezhessék – nincs szükség további erőfeszítésekre.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok