Ezzel az eszközzel keresse meg az arcszínének ideális színpalettáját

Avatar admin | 2021.01.09. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Megtalálja az ideális színpalettát a bőrszín, a hajszín és a szemszín számára ezzel az eszközzel címmel

Fénykép: WIJI (Shutterstock)

Az online ruházati cikkek vásárlásának egyik legnagyobb kihívása – az önkényes méreten kívül – az, hogy kitaláljuk, hogy egy bizonyos szín jól fog-e nézni rajtad. Persze, valószínűleg van egy vagy két színváltozata: azok az árnyalatok, amelyekről az emberek elmondták, jól mutatnak rajtad. És ez nagyon jó! (Bár meg kell jegyeznünk, hogy ennek a módszernek a támaszkodása nem mindig a legjobb ötlet, mert az embereknek gyakran nagyon különböző vélemények arról, hogy mi néz ki jól.) De van egy másik lehetőség is: a ingyenes alkalmazás és weboldal amely megtalálja az Ön számára ideális színpalettát. Így kell használni.

A színpaletta megtalálásának rövid története

Az az ötlet, hogy a ruházat és a smink kiválasztásakor figyelembe vegyék a bőrszínét, a hajszínét és a szemszínét, egyáltalán nem új keletű. A színelmélettel az 1920-as években indult, az ó-hollywoodi jelmeztervezők vették át, és az 1960-as és 1970-es években továbbra is tapasztaltak. (További háttérképekért olvassa el ezt a cikket a Jezabelben.)

De az ön számára megfelelő színpalettával való öltözködés 1980-ban ment át, amikor Carole Jackson könyve megjelent Color Me Beautiful nyilvánosságra hozták. Rendszere valóban felszállt – végül beleértve vetélkedők, videók, valamint egy többszintű marketing (MLM) művelet.

Talán örömmel vett részt egy Color Me Beautiful partiban, valakinek otthonában, ahol a tanácsadó szöveteket terített a vállára, hogy segítsen kideríteni, nyár, tél, tavasz vagy ősz van-e. Egyébként ez az általános koncepció a Colorwise.me alkalmazás és webhely mögött, de az MLM buktatói nélkül.

A Colorwise.me használata

Először megtudtuk Colorwise.me keresztül Recomendo hírlevele: sok nagyszerű feltörés forrása. Bármelyiküket igénybe veheti a szolgáltatáson keresztül weboldal vagy azok letöltésével kb. Csak készítsen egy csak arcra szelfit, töltse fel a webhelyre, majd dolgozzon az ajánlásokkal (és saját preferenciáival), hogy megtaláljon egy színpalettát, amely nem hagyja, hogy kimosott vagy beteges legyen.

Ezen túlmenően az alkalmazás mindenféle egyéb funkcióval rendelkezik, mint például egy ruhadarab beolvasása – ami már tulajdonodban van és amit szeretsz – és kitalálva annak pontos színét, hogy valami hasonlót találjon online vásárlás során.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok