Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék.

Avatar admin | 2021.07.30. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék … házi Reese mogyoróvajas csészéi – de fagyasztva. Ezeket a finomságokat olyan könnyű elkészíteni, mindössze 6 összetevőből és nulla sütésből, semmi, hogy ne szeressük! Az édes és szuper krémes mogyoróvajas töltelékkel töltött sós csokoládé csészék jéghidegek. Nagyon finomak ezek a csészék, tökéletes nyári csemege!

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

Nehéz megverni egy Reese mogyoróvajas csészéjét. Mindig ők voltak a kedvenc édességeim, és őszintén szólva, az egyetlen cukorka, amit gyerekkoromban ettem. Ezt már korábban is mondtam, de gyerekkoromban nem voltam „ócska” ételek fogyasztója. Mindig én voltam az asztalnál, aki megette a zöldségeit. De mint szinte mindenki más a világon, én is szívtam egy csokis mogyoróvajas csészét.

Ember, ezek a dolgok jók. Amikor Halloweenkor a testvéreimmel a trükkös zsákjainkba vittük őket, mindig először megettük őket.

Csak a legjobbak.

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

De volt már valaha fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészéje?

Ha nem, kérem, kérem, kérem, készítse el ezeket. Tudom, hogy nehéz elképzelni, hogyan lehetne jobbá tenni a mogyoróvajas csészét. De ha otthon készítik (és kevesebb cukorral), majd lefagyasztják, még jobbak lesznek.

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

Részletek

Ezek a mogyoróvajas csészék egyszerűek … csak még egy ok arra, hogy még jobban szeressük őket.

Össze kell olvasztani a csokoládét és a kókuszolajat. A kókuszolaj használata megakadályozza, hogy a csokoládé túl fagyjon, és a fagyasztott csészébe való harapást tökéletesen tökéletesvé teszi.

Én is szeretem használni ezeket a pohár béléseket, amelyeket az Amazon -on vettem fel, de a papír bélések is jól működnek!

Fagyasztott csokoládé földimogyoró vajas csészék  halfbakedharvest.com

Amíg a csokoládé megdermed, elkészítjük a krémes mogyoróvajas csésze tölteléket. Ez csak mogyoróvaj, cukor, vaj és vanília.

Nagyon könnyedén megyek a cukorhoz, de nehezebben a vajhoz. A vaj őrülten krémesen tartja a tölteléket, a só és a vanília pedig igazán egy klasszikus mogyoróvajas csésze.

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

Fagy

Ha az összes poharat összeállította, fagyassza le, amíg meg nem fagy.

Ezeknek a fagyasztottnak a fogyasztása kissé furcsának tűnhet, de íme, mit tesz. Vegye ki a fagyasztott csészét a mélyhűtőből, hagyja két-három percig a pulton ülni … de nem sokáig, majd harapjon egyet.

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

A csokoládé erősen kihűl, így ha beleharap a csészébe, szép ropogást hall. Mire a fogak betöltik a tömést, olyan lesz, mint egy édes, de hideg és krémes mogyoróvaj. A vaj a mogyoróvaj puha maradásának titka.

És a vanília adja a legjobb ízt.

És a só? Nos, ez bezár téged, és még egyszer visszajössz még egyszer… aztán egy másikra.

Összefoglalva ezeket a fagyasztott mogyoróvajas csészéket, hasonlítanak egy Reese mogyoróvajas csészéjéhez, de sokkal jobbak. A csokoládé -mogyoróvaj arány tökéletes, és az a tény, hogy fagyasztva vannak?

Nos, ettől még finomabbak és szebbek lesznek nyárra is!

Nehéz teljesen megmagyarázni, de fogadd meg a szavamat, ezeket szeretni fogod!

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com

Más mogyorós nyári recepteket keres? Íme néhány felkeresésem.

Mogyoróvajas Mocha Oreo fagylalt szendvicsek

Vintage csokoládé mogyoróvajas pite

Ebédlő csokis mogyoróvajas rúd

Mogyoróvajas Brownie fagylaltbárok

Végül, ha elkészíti ezeket a fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészéket, feltétlenül hagyjon megjegyzést és/vagy értékelje ezt a receptet! Mindenekelőtt szeretek hallani tőletek srácok, és mindig megteszek minden tőlem telhetőt, hogy minden megjegyzésre válaszoljak. És persze, ha elkészíti ezt a receptet, ne felejtse el megjelölni Instagram! A kedvenceim az általad készített receptek fotóit nézegetve!

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék

Felkészülési idő 15 percek

Teljes idő 2 órák

Adagok: 32 csészék

Kalória adagonként: 190 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. Az ezen a webhelyen található receptek táplálkozási információinak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot webhelyünkön, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Nyomon követheti kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztrálás és mentés

Már regisztrált? Jelentkezzen be most

  • 1. Egy tepsit béleljünk ki papírsüteményekkel. 2. Olvasszuk fel a csokoládét és a kókuszolajat egy tálban a mikrohullámú sütőben, amíg fel nem olvad. Cseppentsen 1 evőkanál olvasztott csokoládét minden bélésbe, majd a kanál hátsó részével kenje meg a csokoládét 1/2 módon felfelé a bélés oldalán. Tedd a fagyasztóba 10 percre, amíg megszilárdul. 3. Közben a mogyoróvajat, a cukrot, a vajat és a vaníliát simára és krémesre verjük. 4. Minden csokoládépohárba kanalazzon 1 lekerekített evőkanál mogyoróvajat. Fagyassza le még 10 percig, majd kanalazza rá az olvasztott csokoládét, és fedje le az összes mogyoróvajat. Megszórjuk pelyhes tengeri sóval. 5. Fagyasztja, amíg teljesen meg nem fagy, kb. 2 óra. Vegye ki a fagyasztóból, hagyja állni 2-3 percig. Egyél és élvezd!

Fagyasztott csokoládé mogyoróvajas csészék |  halfbakedharvest.com
Forrás


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok