Festési technikák a szobák kiemeléséhez

Avatar admin | 2021.02.02. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Mindannyian bent maradunk, hogy biztonságban tudjuk magunkat, mindenki másunkat és az NHS-t. Ez lehet egy masszívan unalmas, negatív tapasztalat, vagy pozitívvá tehetjük azáltal, hogy olyan dolgokat csinálunk, amelyek sok éven át felderítik az életünket.

Itt van egy ötlet, amelyet a kedves Samingha küldött nekünk Basingstoke-ból. Abszolút ideális a gyerekek elfoglaltságához és hatalmas szórakozáshoz, de valószínűleg segítségre lesz szükségük!

Hogyan szeretne egy ilyen falat díszíteni a házában! Vagy akár iskolai szünettel a sarkon, hagyja, hogy a gyerekek ezzel az ötlettel lazuljanak a hálószobájukban?

Csak egy tekercs békaszalagra és a fantáziádra van szükséged. Ez a bizonyos béka szalag alacsony tapadású festői szalag, amely akkor működik a legjobban, ha új, tiszta emulzióra alkalmazzák.

Dekorátorok Béka szalag
Finom 36 mm-es festők szalagja

Szélein mentén gyengéd kötést képez, amely megakadályozza a festék vérzését, és lehúzásakor szép, ropogós vonalak maradnak. Kattintson a fenti képre ha szeretne többet megtudni.

Nézd meg, mit érhetsz el egy kis szalaggal és némi fantáziával

Először készítse elő és tisztítsa meg a falat, amelyet fel szeretne jazzolni. Tisztítsa meg enyhe törlőkendővel, meleg vízzel. A dekoráció előkészítésével kapcsolatos legjobb eredményekért tekintse meg a mi oldalunkat projektoldal a festésre való felkészülésről. Ezután vigye fel az emulzió alaprétegét.

Ennek az alaprétegnek a színe valóban fontos, mivel amikor a maszkolószalagot lehúzzák, akkor a „szál” fogja össze az egészet.

Tervezze meg a mintáját festés előtt
Tervezze meg a mintáját, mielőtt felhelyezi a festők szalagját

Általában jó ötlet, ahelyett, hogy csak “szabadkézi” lenne a falon, hogy beszerezzen egy kis papírt, ceruzát és vonalzót a terv rajzához. Ha ismeri és / vagy rendelkezik egy méretarány-szabálytal (kb. 2,50 font az eBay-től), ez sokkal pontosabbá teszi az egész munkát.

Fogjon egy darab A4-es papírt, majd mérje meg a festeni kívánt fal méretét, mondjuk 4m széles és 2,2m magas

Méretszabály
Méretszabályzó

Ehhez a gyakorlathoz az 1:20 skála jó. Ez egy nagyon szabványos skála, és minden skála szabályra érvényes lesz. A skálaszabály minden sora a „valós élet” mérésének 1/20-át, vagy azok számára, akik nem szeretik a törtrészeket, annak a 0,05-szoros valós értékét képviseli.

Méretszabály használatával jelölje meg a mintáját
Hogyan kell használni a mérleg szobát lakberendezéshez

Ne korlátozódjon a háromszögekre, és biztosan ne gondolja, hogy be kell tartania a tervünket! Ne gondolja, hogy az egész falat be kell takarnia. Mi a legrosszabb, ami megtörténhet? Bármilyen hibát egyszerűen át lehet festeni !!

Sokféle minta készíthető
Festők szalagjával sokféle minta készíthető

Ha akarja, felejtse el a skála szabályt és a matematikát. A legfontosabb az, hogy mintát kapjunk, könnyű ceruzával, a falra. Ezután elkezdheti feltenni a szalagot.

Elég ritka, hogy egy teljes szalagcsíkkal követhetem a vonalakat; sokkal könnyebb megtenni két vagy három csíkban. Csak győződjön meg arról, hogy az oldalak egy vonalban vannak, így amikor az egész lehúzódik, a festékvonala egyenes.

Tartsa az ízületeket pontosan igazítva
Tartsa az ízületeket pontosan igazítva

Ahol két vonal metszi egymást, de az egyik nem folytonos, győződjön meg arról, hogy a szalag vége nem „lóg” az általa találkozott vonal felett.

Tartsa az ízületeket pontosak
Festők ragasztószalagja a festékvonalak tisztán tartásához

Amikor az egész falat kiragasztják és elégedett a mintájával, itt az ideje, hogy kihozza a festéket. Győződjön meg arról, hogy a padlót jól védik-e a lepedők, vagy még jobb, ragacsos hátú padló és szőnyegvédő.

Ehhez a művelethez Roll and Stroll nevet használunk. Nagyon könnyű lefektetni, és jobban védi a padlót, mint bármi más, amit használtunk, mivel megakadályoz mindenféle botlást vagy megcsúszást, ami porlemezeknél is előfordulhat, és ez sem szakad el.

Ha végzett, egyszerűen felhúzza és eldobja. Használhatja a szőnyeg vagy a padló, más falak, bútorok védelmére, vagy ha különösebben rendetlen, akkor a gyerekeket is beburkolhatja.

A Roll and Stroll különösen hatékony a lépcsőfalak díszítésénél. Csúszásgátló tulajdonságai teljesen biztonságossá teszik, még akkor is, ha létrát kell rakni rá, hogy elérje az igazán magas lépcsőkutakat.

Tekerj és sétálj
Roll and Stroll szőnyegvédő

Itt az ideje egy kis festéknek! Ebben a bemutatóban csak egy színt használtunk, és nyilvánvalóan inkább egy fadarabon, mint egy falon.

Az ötlet az, hogy bemutassa, hogy a maszkolószalag lehúzva szép, ropogós vonalat hagy, hogy a mintája nagyon jól kiemelkedjen.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, nyilvánvalóan a festéknek először a maszkoló szalagra kell kerülnie, és ha egynél több színt használ, akkor könnyen hozzáérhetnek a szalaghoz, amely, ha észrevétlenül az ecsetén tönkreteheti a következő szegmenst.

A tanácsunk az, hogy minden olyan szegmenst végezzen el, amelyet ugyanabban a színben tervez. Kezdje a sötétebb színekkel. Hagyja megszáradni, majd végezze el a következő adagot. Ez sokkal könnyebb, mint egy csomó felkészülés a végén.

Gyakoroljon mintatáblával
Minta tábla az eredeti módon történő díszítés gyakorlásához

Egy másik tanács az, hogy festeni kell a maszkolószalag mentén vagy attól távol. A felé irányuló festés, bármilyen jó is a szalag, mindig lehetővé teszi egy kis festék kényszerítését a szalag széle alá. Ez, ha megtörténik, valóban nagyon mérges lehet!

Végül szánjon időt a szalag közelében. Használja ugyanazt a „bevágási” módszert, amelyet a funky fal és mennyezet, valamint a funky fal és más falak találkozásánál használ. Próbáljon meg hagyni egy kis szalagot, amely a következő színnél kicsit nagyobb teret enged a hibáknak.

Míg a tábla offcut-ját alkalmaztuk, hogy bemutassuk ennek a hatásnak a létrejöttét, nem rossz ötlet, ha talál magának egy darab deszkát vagy kartont, és gyakorol egy gyakorlatot a „főesemény” előtt. A gyakorlat magabiztosságot és magabiztosságot terem, gyakorlással ad lendületet újabb és újabb dolgok kipróbálására.

Óvatosan távolítsa el a festők szalagját
Óvatosan húzza meg a festőket, egy-egy darabot

Amikor az összes szegmens megszáradt, húzza le a festők szalagját. Vedd szépen és könnyedén, és egy falnak kell készítened, amelyet fotózni és videózni szeretnél a Twitterre, a Facebookra, az Instagramra tenni, és elküldeni a kapcsolattartóinak minden személyének!

Éles festékvonalak
Szép éles geometrikus minta a falon

Húzza le a szalagot egy-egy darabról. Ahol össze vannak kötve, először hámozzuk meg a felsőt. Biztosan kár lenne elrontani, most minden kemény munka megtörtént.

Még egyszer köszönöm Samantha Basingstoke-ból, és megértem, hogy kedves édesanyja, Jayne kisegített. Ha további ötleteket szeretne kapni egy-két funky falhoz otthon, bármilyen nagyon egyszerű, de művészi módon, keresse fel a projektoldalunk arról, hogyan szerezhetünk remek festékhatásokat.

Még egy videót is láthatsz arról, hogy a fenti minta hogyan néz ki az egész falon.

A barkácsdoktor szívesen hallaná Öntől, ha ez az ötlet bevált Önnek. Kérjük, tegye a munkájáról készült fotókat a Facebook oldalunkra és biztosan megnézzük őket!


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok