Fizetj 1000 dollárt az állam felfedezéséhez ezen a nyáron

Avatar admin | 2021.05.15. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Fizetj 1000 dollárt az állam felfedezéséhez ezen a nyáron című cikkhez

Fénykép: Allan Wood Photography (Shutterstock)

Miután egy évig bent dolgoztunk a nélkülözhetetlen utazások elkerülése nélkül, több mint készek vagyunk útnak indulni. Persze, jó lenne távoli célpontok felé kalandozni, de (valószínűleg) annyi mindent látni ott a saját hazájában.

Ha ürügyet keres az autó összecsomagolására és az állam nevezetességeinek felfedezésére, akkor érdekelheti, hogy pályázhat a „kalandvezető” pozícióra, amely 1000 dollárral és néhány egyéb juttatással jár. Itt van, amit tudni kell.

Mit jelent a munka

A „vezető kalandtiszt” helyzete az összehasonlító weboldalra vonatkozna WhistleOut és magában foglalja:

  • Utazás megtervezése egy festői szabadtéri úti célhoz az államban
  • Új okostelefon kiválasztása legfeljebb 1000 USD áron (amelyet a kompenzációs csomag részeként kap meg)
  • Fényképek készítése az állam természetes szépségéről az új telefon használatával
  • Képeinek megosztása a közösségi médiában

A teljes kompenzációs csomag tartalmazza az új okostelefont, legfeljebb 500 dolláros utazási költségtérítést és 1000 dollár készpénzt.

Hogyan kell alkalmazni

A jelentkezéshez nem kell profi fotósnak lennie – csak valaki, aki képes fényképezni a telefonjával. Szóval, mit keres a WhistleOut egy kalandorvosnál?

“Elsősorban a kalandvágyókat keressük a szívükben – azt a fajta embert, aki inkább mászna egy hegyre, mintsem a legújabb Netflix-slágert falatozza (ne aggódjon, nem ítélünk el, ha még mindig nézi ezt a műsort)” a munkaköri leírás olvasható. – Kicsit inkább Indiana Jones vagy, sokkal kevésbé Scooby és Shaggy.

A jelentkezéshez legalább 18 évesnek kell lennie, és jogosultnak kell lennie arra, hogy az Egyesült Államokban dolgozzon. Innentől kezdve a folyamat elég egyszerű. Éppen töltse ki ezt a jelentkezési lapot (görgessen az aljára), beleértve annak magyarázatát, hogy miért éppen Ön a megfelelő ember a munkához (legfeljebb 100 szóban).

A pályázatokat május 21-én, EST 20 óráig kell beérkezni. A nyertest a WhistleOut YouTube-csatorna május 28-án 14 órakor EST, valamint e-mailben. Hét nap áll rendelkezésükre, hogy elfogadják vagy elutasítsák az ajánlatot.


Forrás link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok