Frissítse az új Chromecastot, hogy elhárítsa a hülye újraindítási hibát – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.02.10. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Chromecast a Google TV USB-C portjával
Justin Duino

Míg a Google TV-vel ellátott Chromecast híres egyszerű, intuitív kezelőfelületéről, a felhasználók manuális visszaállítását kérő zavaró rendszerindítási hiba néhány felhasználót nyomja esze végéig. Szerencsére egy új A Google TV firmware-frissítése megígéri, hogy megoldja a rendszerindítási hibát. A Google szerint a frissítésnek a hét vége előtt el kell érnie az eszközét.

A Google TV-vel ellátott Chromecast az Android operációs rendszeren fut. Ha az Android operációs rendszer hiba, áramellátási probléma vagy sérült rendszerfájlok miatt nem indul megfelelően, akkor az betöltődik Android helyreállítási képernyő és kéri a készülék visszaállítását vagy formázását. Sajnos ez a helyreállítási képernyő akkor jelenik meg, amikor az emberek bekapcsolják a Chromecastot és videó lejátszása közben.

Noha az Android helyreállítási képernyője elég idegesítő telefonon vagy táblagépen, rémálom lehet a Google TV-vel rendelkező Chromecaston, mivel a tévé mögé kell nyúlnia, és a készülék kézi alaphelyzetbe állításához nyomja meg a Chromecast gombját. A Chromecast távvezérlő nem működik helyreállítási módban.

Most a Google nyomja a alapszoftver frissítés ez tisztázza az Android helyreállítási képernyő rejtélyes nyelvét, és „csökkentenie kell az Android helyreállítási képernyőjét látó felhasználók előfordulását” a Google TV-vel rendelkező Chromecaston. A helyreállítási mód és az indítási fejlesztések mellett a Google azt mondja, hogy a firmware kiadás javítja a 4K streaming és a Dolby Atmos támogatást.

Az új firmware-frissítés most indul, és a következő napokban elérheti Chromecastját. Ha a frissítésről szóló értesítés nem jelenik meg a Google TV kezdőlapjának tetején, megpróbálhatja kikényszeríteni a frissítést az okostelefonján lévő Google Home alkalmazásból. Nyissa meg a Google Home szolgáltatást, válassza ki a Chromecastot a Google TV segítségével, és nyomja meg a „reset” gombot – a frissítésnek az eszköz újraindításakor kell megtörténnie.

Forrás: Google keresztül Android rendőrség
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok