Frissítse otthonát az átmeneti technikák használatával

Avatar admin | 2021.01.24. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Frissítse otthonát szakaszos technikák segítségével című cikkhez

Fénykép: liatris (Shutterstock)

Ha végigvitte otthonának eladásának folyamatát, akkor valószínű, hogy a belső teret megrendezi, amikor eljött az idő, hogy a potenciális vásárlók megnézzék a helyet. A színpadra állítás ötlete az, hogy eltávolítsák személyiségének, stílusának vagy identitásának minden nyomát, hogy az érdekelt felek könnyebben tudják képet alkotni magukról. Tehát sok fehér, fehér és világos szürke.

Vannak olyan emberek, akiknek soha nem kell semmit színpadra állítaniuk, ha eladás mellett döntenek, mert inkább a szigorú, minimalista stílusú dekorációt kedvelik. De azok számára, akik abban élünk, ami könnyen összetéveszthető a belsejében egy viktoriánus kíváncsiság—Vagy egyszerűen élvezze a színeket és mintákat (amelyek szándékosan ütközhetnek, de nem is) – a színpadiasítás elég nagy váltás.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindkét kategóriában (és valahol középen) az emberek néhány általános színpadi technikát felhasználhatnak egy gyors otthoni frissítéshez, miközben megtartják személyes stílusukat? Nos, ez alapvetően a cikk lényege. Íme néhány példa erre, jóvoltából Sarah Yang és Katie Holdefehr cikket írtak a Real Simple-hez.

Mélytisztán

Mielőtt megmutatná otthonát a potenciális vásárlóknak, mindenképpen érdemes először alaposan megtisztítania (akár saját maga, akár más személyt alkalmazva erre, ha megengedheti magának.). Megérdemli, hogy tiszta otthonban éljen csak saját magának, és nem azért, mert másnak próbálja eladni.

Szerezzen új függönyt

Valamikor a nehéz drapéria volt a divat, de ettől a hely az 1990-es évek közepétől a Holiday Inn egyik szobájának érezhető. Ha otthonodat állítanád be, akkor új, szellőset akarsz beilleszteni (valószínűleg fehér) függönyök hogy egy szoba fényesebbnek és nagyobbnak tűnjön. Megteheti ezt magának is.

Szervezze újra a könyvespolcokat

Csábító lehet egy könyvespolc utolsó centiméterét felhasználni annyi könyv betömésére amint lehetséges. És bár ez tárolás céljából működik, lehet, hogy nem a legesztétikusabb. Tehát ha ez a célod, érdemes átszervezni. Itt van Christina Salaway Tizenegy Két Tizenegy Design mondta Igazi egyszerű:

„Távolítsa el a könyveinek 25 százalékát teljesen, majd rendezze át a maradékot úgy, hogy egyes könyvek függőlegesek legyenek, mások pedig vízszintesen. Helyezzen el néhány csecsebecsét a könyvespolcban, hogy ékezetekként és könyvvégként funkcionáljon. Ez karaktert és személyiséget kölcsönöz a szobának, és könnyebbé teszi könyvespolcait.

Cserélje ki szőnyeg

Tdobás a szőnyegek remekek, de egy idő után kissé rosszabbul nézhetnek ki. Az elsők között lennének go szakaszos helyzetben, ezért kényeztesse magát azzal, hogy új szőnyegre vált.

Tegyen egy tükröt

Ha kevés természetes fényű szobát rendez, olyan szakértők, mint Salaway javasoljuk, hogy függesszen fel egy tükröt, hogy egy kicsit felderüljön. Ráadásul, ha nem valaki, aki értékeli a faldekorációt, de mégis akar valami a tükör jó általános választási lehetőség.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok