Gyors! Fogja meg az iPad Air-t akár 60 dollár árengedményig az Amazon-on, amíg tart – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.12. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A legújabb generációs iPad Air elkapja az iPad Pro legtöbb funkcióját a elérhetőbb áron. És a legolcsóbb iPad-től eltérően az iPad Air bekapcsolta a Touch ID-t a bekapcsológombjába. De 600 dolláros kikiáltási áron még mindig nem „olcsó”. Tehát, amikor akció van, meg kell ugranod. És ha sikerül megelégednie egy 64 GB-os modellel, beszerezhet egy iPad Air-t is a legalacsonyabb ár.

Néhány alacsony kompromisszumot kell kötnie az alacsony ár eléréséhez. Az Amazoné az üzlet, nem az Apple, bár akkor is felveheti az Apple Care + szolgáltatást, ha inkább védelmet szeretne. És a legjobb ajánlat csak néhány színre vonatkozik, mint például a rózsaarany, a zöld és az űrszürke. A többi szín is kapható, de kevesebb pénzt takarít meg.

Ez egyben a 64 GB-os modell is, és ezt érdemes szem előtt tartani, mivel nem bővítheti az iPad tárhelyét. Ha nagyobb tárhelyet szeretnél, a 256 GB-os modell is eladó, de csak 50 dollárt spórolsz meg. Ez még mindig jobb, mint a semmi.

Ha elmulasztotta, a legújabb iPad Air látta a teljes újratervezés az előző generációk felett. Az iPad Pro-hoz hasonlóan az iPad Air is az USB-C-re ugrott, és az új CPU-knak és GPU-knak köszönhetően jelentős teljesítménynövekedést tapasztalt. Nem talál otthoni gombot, mint a szokásos iPad, de nincs rajta Facetime sem. Ehelyett a Touch ID érzékelő a bekapcsológombra költözött. És az iPad Pro-hoz hasonlóan az iPad Air is rendelkezik intelligens csatlakozóval a billentyűzetek és a második generációs Apple Pencil támogatásához.

Ez az iPad Pro könnyebb változata, és olcsóbban kaphatja meg, mint valaha. Legalább a készlet erejéig. Az iPadek értékesítése csak szórványosan történik, és a készlet általában nem tart sokáig.

64 GB-os modell

256 GB-os modell
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it