Gyűrűzzön az udvarára egy kültéri csatlakozóval, szirénával és mozgásjelző lámpával – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.17. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Ring kültéri intelligens csatlakozó, riasztó és napfény.
Gyűrű

A Ring három megfizethető eszközt dob ​​piacra, amelyek megkönnyítik a kültéri smarthome biztonsági rendszer fejlesztését: a Kültéri intelligens dugó, a Fali fény Solar, és a Riasztó szabadtéri sziréna. Mindhárom termék időjárásálló és előrendelhető az Amazon-on vagy Ring honlapja.

Az okosdugók a smarthome gyártók gyakori ajánlata, de a Kültéri intelligens dugó Ring első próbálkozása egy ilyen eszközzel. Két független aljzattal rendelkezik, amelyeket beállíthat egy időzítőre vagy aktiválhat az Alexa parancsokkal. 30 dollárért a Ring Outdoor Smart Plug tisztességes üzlet – ha Ön rendelkezik a szükségesekkel Biztonsági híd, természetesen.

Mint a legtöbb kültéri napfény, 60 dollár Ring napenergiával működő fény bekapcsol, ha érzékeli a mozgást, bár vezérelheti azt az Alexa segítségével, vagy beprogramozhatja bekapcsolásra, amikor a többi intelligens biztonsági eszköz észrevesz valami mozgást. A 90 dollár Ring kültéri sziréna riasztást indít, amikor a beltéri sziréna kialszik, és akkumulátorokból, kemény vezetékből vagy furcsa módon egy Ring napelemes lámpából táplálható.

Ez év elején a Ring felülvizsgálta Adatvédelmi irányelvek, tette hozzá végpontok közötti titkosítás intelligens biztonsági kameráiba, és alkalmazás-fejlesztéseket hajtott végre az ügyfelek magánéletének biztosítása érdekében. A társaság továbbra is szoros kapcsolatban áll bűnüldözés, bár ez a kapcsolat átláthatóbb, mint korábban volt, nagyrészt a Ring-nek köszönhetően Aktív ügynökség térkép amely nyomon követi a rendőrségi osztályok videokéréseit.

Előre megrendelheti a gyűrűket Kültéri intelligens dugó, Fali fény Solar, és Riasztó szabadtéri sziréna az Amazon vagy a Ring weboldala. A szabadtéri sziréna hajó megrendelései március 31-én, míg a napfény és az intelligens dugó április 7-én rendelik meg a hajót. Ne feledje, hogy ezek a termékek megkövetelik a Ring biztonsági híd csatlakozni az otthoni internethez.[ad_2]
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it