Ha a Google elfelejtett díjat fizetni a Nest Aware-ért, hamarosan gyűjteni tervez – tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.01.16. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A Nest Hello ajtócsengő az ajtókárpitra van felszerelve.
Josh Hendrickson

Nem sokkal ezelőtt a Google megújította Nest Aware-előfizetését, hogy jobban támogassa az otthonokat több kamerával. De ha csak egy Nest kamerája van (például egy Nest Doorbell), akkor van értelme ragaszkodni a régi tervhez. Úgy tűnik, hogy a Google elfelejtett néhány felhasználót terhelni, akik néhány hónapig nem váltottak át – és ez a pénzéért fog jönni.

Ahogy először észrevették át a 9to5Google oldalon, egyes Google-ügyfelek az eredeti Nest Aware-terveken észrevették őket november óta nem vádoltak. Minden működött, a 24/7 felvételtől kezdve a történelemhívásig. De a szolgáltatás lényegében ingyenes volt.

Ez volt a kulcsszó, mert a Google rájött, és most meg akarja oldani ezt – és megkapja a pénzét. Egy an e-mailt küldött a felhasználóknak, A Google számlázási késedelemnek nevezi a problémát, és elmagyarázza, hogy szándékában áll pótolni ezeket az elmulasztott terheléseket.

Feldolgozási hiba miatt a Nest 2020 novemberében és decemberében több héten keresztül nem számlázott ügyfeleket. Ha a Nest Aware-előfizetés megújítási dátuma (havi vagy éves) ezekben az időkben esett, akkor a megfelelő havi vagy éves előfizetés összegét kell felszámítania a a következő hetekben. Ezt a díjat a szokásos előfizetési díjak mellett láthatja.

A cég megjegyzi, hogy a szolgáltatást nem érintette, csak a számlázást. De mindazonáltal, ha a Google nem számított fel Önnek a Nest Aware-ért nemrégiben, akkor a szokásosnál nagyobb számlát keressen.

keresztül 9to5Google
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok