5 zseniális habfürdő házilag

Avatar Gadam | 2022.12.25. 574 Views 0 Likes 0 Ratings

574 Views 0 Ratings Rate it

Habfürdő HáziLag

Ha annyira imádod a habfürdőt, mint én, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb házilag elkészíthető módszert mutatom meg Neked. Utánanéztem Ugyanis a neten elérhető legszuperebb tippeknek, és le is teszteltem mindet. Olvass tovább és megtudhatod, melyik 5 nyűgözött le a leginkább.

Régimódi habfürdő házilag

Janice Cox Natural Beauty at Home című könyvében ezt a habfürdőreceptet ajánlja: vegyünk egy tiszta edényt, keverjünk össze 1/2 csésze enyhe folyékony kéz- vagy testszappant, 1 evőkanál cukrot vagy mézet és egy tojásfehérjét. Ezután az egész keveréket öntsd a folyó víz alá, amikor a fürdőt veszed.

A méz természetes nedvesítőszer, ami vonzza és megtartja a nedvességet a bőrödben. A tojásfehérje segít erősebb, tartósabb buborékokat létrehozni, a kellemes, habos fürdő érdekében. Ha extra száraz a bőröd, egy evőkanál könnyű olaj, például mandulaolaj hozzáadása sokat segíthet.

Fekete tengeri só habfürdő házilag

Keverj össze egyenlő arányban a vizet és illatmentes, tiszta kasztíliás folyékony szappant, majd adj hozzá fekete tengeri sót a kívánt állag eléréséig. Annyit használj, hogy remekre szabott pezsgőfürdőt kapj, hogy a fekete tengeri só hidratálni tudja a száraz bőrt, ezért addig folytasd, amíg buborékokat nem látsz.

Habzó vanília-mézes habfürdő házilag

Tedd extra édessé habfürdődet ezzel a recepttel: Keverj össze egy tiszta edényben 1 csésze könnyű olajat (mandula-, napraforgó- vagy repceolaj), 1/2 csésze mézet, 1/2 csésze enyhe folyékony kéz- vagy testszappant és 1 evőkanál vaníliakivonatot. Ezzel El is készültél a habfürdőddel.

Relaxáló habfürdő házilag

Kezdj gyengéd folyékony szappannal, például illatmentes, tiszta kasztíliás folyékony szappannal, majd adj hozzá két-három csepp levendula illóolajat. Keverj bele 1 evőkanál kókuszolajat, amíg rendesen el nem keveredik a masszád, majd hígítsd fel az oldatot vízzel, hogy hígabb legyen.

Egyszerű habfürdő házilag

Tartsd meg a dolgokat igazi egyszerűségükben: keverj össze 1 csésze meleg vizet 1 csésze illatmentes, tiszta, folyékony, asztali szappannal. Ezután adj hozzá 1 evőkanál kókusz- vagy mandulaolajat, 1 teáskanál epszom sót és két-három cseppet a kedvenc, nem irritáló illóolajadból.

Forrás: How to Make a Bubble Bath With Ingredients You Have at Home (realsimple.com)


574 Views 0 Ratings Rate it