Top 5 halloween dísz házilag

Avatar Gadam | 2022.12.04. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

halloween diszek házilag

Ha Halloween, akkor díszek. Mutatunk Top 5 szuper inspiráló, házilag készthető megoldást, amit papírból alkothatsz meg akár egyedül, akár közös családi program keretében.

Halloween díszek házilag egyszerűen

Ebben a videóban sornyi szuper megoldást találsz halloween-i díszekre. Mindegyik egyszerűen elkészíthető, nem kell hozzájuk extra kézügyesség. Nézd meg, és inspirálódj.

Halloween díszek házilag

A lista lehet szubjektív, a lényeg azonban, hogy Neked tetszen. Mindegyikhez megtalálod a kép alatt az elkészítési módszerhez vezető linket is. A leírás nyelve ugyan angol, de egy sima fordítóval könnyedén kigolyózhatod a problémát.

#1.

Halloweeni díszek Házilag: elátkozott ház papírból.

Annyi mindent lehet szeretni ebben a halloweeni projektben – és szerencsére nem kell nagyon megijedni tőle! A kísérteties motívumok az egyik digitális papírkollekciónkból származnak, a többi anyagot pedig valószínűleg megtalálod a készletedben… vagy a konyhaszekrényben. Győződj meg róla, hogy tisztességes ragasztót használsz, hogy ez a kézzel készített halloweeni dekoráció kiállja az idő próbáját. Katt ide az elkészítési módszerért. 

Halloweeni díszek Házilag: Lámpások.

Azt gondolnád, hogy ezekhez a papírlámpásokhoz sablon kell, de tévedsz! Néhány pontos vágással te is elkészítheted ezeket a dekoratív halloweeni lámpásokat minimális anyagból. Mi is felhasználtuk fantasztikus halloweeni papírgyűjteményünket, amelyet letölthetsz és örökre megőrizhetsz. Az elkészítési módszert itt találod. 

Halloween díszek Házilag: tök dekoráció papírból.

Ez a pliszírozott kialakítás nagyon szórakoztató és igazán hatékony. A harmonika hajtogatást és a göndör fürtöket használva Corinne tervezése visszavisz minket az alapokhoz egy olyan projektben, amelyet a kezdők és a profik egyaránt élvezni fognak. Mindössze néhány alapvető papírművészeti eszközre és színes kartonpapírra van szükséged, és máris megvan a saját kis tökdíszed! Így készítsd el. 

Halloween díszek Házilag: denevér dekoráció

Ebben a halloweeni projektben találsz utasításokat a parti meghívók, a parti csákányok és a repülő denevér dekoráció elkészítéséhez – jó móka! Készítsd el ezen utasítások szerint.

Halloween díszek Házilag: ital címke dekoráció papírból

Csodáld meg a Halloween-parti vendégeidet a rémséges italcímkék rémisztő választékával, amelyek biztosan megijesztik őket. Ez a projekt olyan hatékony, hogy egy extra dimenziót ad a rémisztő éjszakai összejöveteleknek, és a gyerekek imádni fogják őket! Ezek az egyszerű címkék pillanatok alatt elkészülnek a Cricut Explore segítségével. Nézd meg az elkészítését. 

Forrás: How To Make DIY Halloween Decorations Out Of Paper | PaperCrafter Blog (papercraftermagazine.co.uk)


12 Views 0 Ratings Rate it