Hank Aaron baseball-legendájának mozgatása gyermekkori otthonában

Avatar admin | 2021.01.29. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

2008-ban követtük, miközben a legénység Henry “Hank” Aaron baseballlegenda gyermekkori otthonát eredeti mércéjétől, az alabamai Toulminville-ből hat mérföldre elköltöztette a már megszűnt Minor League Mobile Bay Bears baseballcsapat stadionjába.

Óvatosan dolgozik

A ház költözése nehéz feladat, amely sok kemény munkát és gondozást igényel. Végül is ez a stáb megőrizte az amerikai történelem egy részét, „Hammerin Hank” Aaron gyermekkori otthonát.

Először a legénységnek el kellett távolítania az összes tégla furnért a ház oldalairól, amiből kiderült egy réteg azbeszt mellékvágány alatta.

Mivel az azbesztnek való kitettség potenciális egészségügyi kockázatot jelent, az azbeszt szakemberei védőruhát és légzőkészüléket viselve gondosan eltávolították az iparvágányt. Aztán rendesen kidobták műanyag zacskókba.

Ezután eltávolították a tetőfedést és a szarufákat, így a ház minden olyan vezeték alá illeszkedett, amely útközben felmerült.

Miután extra merevítést adtak a szerkezet stabilizálására, az egész épületet ponyvákkal borították, hogy száraz maradjon.

Óvatosan dolgozik

Amikor minden készen volt, acélgerendákat hegesztettek össze és helyeztek be Hank Aaron otthonának alapja alá. Hidraulikus emelőkkel emelték a házat, a faanyagolás pedig támogatást nyújtott.

Miután a ház elég magasan volt a talajtól, dolly kerekeket erősítettek a 30 tonnás szerkezet acélgerendáihoz. Egy traktor-pótkocsi teherautó volt elöl akasztva, amellyel a ház új helyre került.

Az éles kanyarok megtárgyalása lassú folyamat volt, mivel a házat újra fel kellett emelni, hogy a gumiabroncsok újrapozícionálhatók legyenek.

A városon át tartó út hat órát vett igénybe, de megérte a fáradságot.

Gyors tények

• Hank Aaron 1934-ben született az alabamai Mobile-ban és gyermekkorának nagy részét az alabamai Toulminville-ben töltötte.

• „Hammerin ‘Hank” néven ismert, és 21 szezont játszott baseballban a Milwaukee / Atlanta Braves csapatában a Nemzeti Ligában. Baseball-pályafutását két szezonnal zárta az Amerikai Liga Milwaukee Brewers csapatában.

• 33 évig tartotta a Major League Baseball-rekordot a karrier otthoni futásairól.

Nézze meg ezt a videót a „Mai ház tulajdonosának” teljes részéhez.

További irodalom


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok