Hash Brownstól a krumplin át a chipsig, Milyen burgonyát kell tenni minden szendvicsbe

Avatar admin | 2021.01.25. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A chip csikk mindig opció.

A chip csikk mindig opció.
Fénykép: D. Pimborough (Shutterstock)

A show 30 Rock sok étel viccbe csomagolva az évek során, deTegyen burgonya chipset szendvicsre!”Nem egy; ez csak jó érzék. A sült burgonya vékony, ropogós szeletei textúrájú kontrasztot, sok sót és néha még többet is adnak a forgács ízétől függően. (Magam is sima Lay lány vagyok.)

De a burgonya chips nem az egyetlen formája a pörkölésnek, amely két szelet kenyér közé tartozik. Mindegyik burgonya konfigurációnak van valami egyedülálló kínálata, és bár nem hiszem, hogy vannak “rossz” válaszok, amikor a szendvicsbe kell spugolni, van néhány preferenciám, gondolatom és javaslatom.

A reggeli szendvicshez: hash barna pogácsa és gofri tots

Egy hosszúkás hash barna pogácsát csúsztatni egy McMuffin belsejében jóhiszemű reggeli hack, de nincs oka annak, hogy keményebb reggeli elfogyasztásához be kell vonni a McDonald’s-t. Nagy doboz fagyasztott reggeli burgonya korong megvásárolható a helyi éttermi áruházban, de nagyjából minden élelmiszerbolt (még a Trader Joe’s is) kisebb mennyiségben, meglehetősen olcsón kapható.

Ezek a ropogós pogácsák megakadályozzák, hogy a reggeli szendvicsetek texturálatlanok legyenek, miközben felszívják a sárgáját is, amely kettős szolgáltatás, amely elsőre ellentmondásosnak tűnik, de csak művek. Ha nincs pogácsája, akkor megteheti gofri egy csomó fagyott tater tots együtt létrehozva, amely pontosan megfelel a kenyér méretének és alakjának.

Húsos, zsíros ügyeknél: sült krumpli vagy sütemény

Soha nem jártam a Primanti Brothersnél Pittsburgh-ben, de ez csak azért van, mert soha nem voltam Pittsburgh-ben. Egyszer elmegyek, és megteszem Beth vigyen el, hogy megszerezzem az egyiküket francia sütéssel töltött szendvicsek. Addig a szép napig lemondok róla, hogy hasábburgonyát teszek minden otthon készített, sajtos, rostélyos, hús alapú szendvicsbe.

Az egész tiszta dekadenciájától eltekintve a krumpli egyfajta kötőanyagként működik, egy finom masszává egyesítve az olvasztott sajtot és a zsíros húst. Képesen felszívják a szószokat, az ecetet és az önteteket, biztosítva, hogy az íz a szendvics belsejében maradjon, amíg a szájáig nem jut. Őszintén szólva, a krumplival annyira tartozunk.

A Tater tots hasonló munkát végezhet, főleg olyan szendvicseken, amelyek már gömb alakú töltelékekkel rendelkeznek, például húsgombócos alj, falafel pita vagy saj. Lehet, hogy a Tater tots nem hagyományos ezekben a beállításokban, de nem állíthatja, hogy rosszak lennének.

Felvágottakhoz és deli szendvicsekhez: Lay’s és Doritos

Nem vagyok egy pulyka szendvicsfaló, de vékonyra szeletelt sült pulyka, majonéz, felaprított saláta, valamiféle ecetes öntet és Lay’s transzcendens kombinációja. Vannak, akik inkább egy tartalmasabb, vízforralóban főtt chipset szeretnek, de nekem tetszik, hogy a vékonyabbak hogyan törnek össze és morzsolódnak össze, amikor a kenyeret összenyomják, miközben megőrzik a textúrájuk egy részét. (A Pringles is szórakoztató választás lehet.)

Szeretem egyszerűnek és sósnak tartani, bár vannak olyan pillanatok, amikor az ízesített chip a megfelelő hívás. Óriási rajongója vagyok a Doritosnak (mind a Nacho, mind a Cooler Ranch) egy tonhalas salátás szendvicsen – az MSG valóban ezt a deli klasszikust énekli.

Nyitott arcú szendvicsekhez: burgonyapüré

A kenyér, a forró borotvált hús, a burgonyapüré és a sok mártás mennyei formát alkot, függetlenül attól, hogy hívja. (Nagyon sok regionális változata van ennek az ételnek, és mindegyik értékes a szememben.)

Valójában azt mondanám, hogy ez az egyik legjobb dolog, amit bármilyen maradék sült hússal és burgonyapürével megtehetsz. Csak győződjön meg róla, hogy finnyás fehér kenyeret használ. Lehet, hogy szerkezetileg nem elég hangos ahhoz, hogy levegye a tányért és szendvicsként fogyaszthassa, de ez az étel akkor a legjobb, ha puha és megnyugtató.

Amit megtanulhatunk a chip butty-ból

Amikor először volt egy chipsem (brit szendvics, vastag brit stílusú krumplival – más néven „chips” -el), kissé csalódtam. Habár néhány csomag HP mártással érkezett, az első néhány falat száraz volt, mint a fene. (Sok fűszert kell hozzáadnia.) A koncepció azonban meglehetősen hangos: Nincs oka annak, hogy a burgonya ne lehet az elsődleges töltelék bármilyen szendvicshez, különösen, ha vissza akarja vágni a húst. (Frissítés: Azóta az Egyesült Királyságban élő valaki arról tájékoztatott, hogy a HP szósz az nem a helyes szósz a forgácsos vajhoz, és hogy sok vajnak és ketchupnak kellett volna lennie magában foglal. Őszintén szólva ez nagyon jól hangzik.)

Finom lenne egy tater tot hős sok olvasztott sajttal és grillezett hagymával, akárcsak egy hash barna klub avokádóval, szalonnával és paradicsommal. Az egyik szép dolog a burgonyában, hogy mennyire jól kijönnek mindennel. Ha szendvicsre tenné, teheti burgonyára, és akkor szendvicsbe.

Frissítve: 01/25/21, EST 17: 35 pm, hogy tartalmazzon információkat a zseton megfelelő öltözködéséről. Elnézést kérek bármilyen vétségért. Kérem, ne küldjön nekem gonosz e-maileket a chipdombról.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok