Fájl rögzítése a Microsoft Teams-ben

Avatar admin | 2021.04.13. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Teams logó

A Microsoft Teams segít a dokumentumok kezelésében, mivel minden csatornán biztosít egy Fájlok fület. A kritikus fájlokat a csapat mindig láthatja a Fájlok fül tetejére rögzítve.

A Csapatok csatornán a Fájlok fül biztonságos helyet biztosít a fájlok tárolásához, amelyekhez a csapatnak hozzáférnie kell automatikusan biztonsági másolatot készít a SharePointban. Ez a Fájlok lapot a dokumentumok tárolásának népszerű helyévé teszi, de ennek a kényelemnek költsége van: Már nem találja meg könnyen a fájlokat, ha már nagy számban szerepelnek a listán.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet gyorsan fájlt lapra váltani a Microsoft Teams-ben

Szerencsére van egy egyszerű módszer a legkritikusabb dokumentumok láthatóságának megőrzésére: rögzítse őket a Fájlok fül tetejére. Ez a dokumentumokat a lista tetejére helyezi, függetlenül attól, hogy a listában milyen mélységben található meg.

A Fájlok fül két rögzített fájlt mutat.

Dokumentum rögzítéséhez válassza ki a bal oldali körre kattintva, majd válassza az eszköztáron a „Rögzítés a tetejére” lehetőséget.

A kiválasztott dokumentum és a "Rögzítse a tetejére" választási lehetőség.

Legfeljebb három fájlt rögzíthet a Fájlok lista tetejére. Fájl rögzítésének leválasztásához válassza ki a rögzített fájlt, majd kattintson a Szerkesztés szerkesztése> Feloldás gombra.

A kiválasztott dokumentum és a "Kibont" menüpontot.

A rögzített fájlok sorrendjét is megváltoztathatja, ha több van, válassza ki a fájlt, majd kattintson a Szerkesztés gomb> Balra vagy Jobbra gombra.

A kiválasztott dokumentum és a "Menj balra" és "Mozdulj jobbra" menüopciók.

A dokumentumok rögzítése a Microsoft Teams szolgáltatásban egyszerű és elegáns módja annak, hogy a legkritikusabb dokumentumok láthatók legyenek a csapat számára.

Forrás link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok