Használja ezt az ingyenes alkalmazást megosztott utazási napló létrehozásához

Avatar admin | 2021.07.25. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Kép ehhez az ingyenes alkalmazáshoz megosztható utazási napló létrehozásához minimális erőfeszítéssel

Fénykép: tartanparty (Shutterstock)

Amikor végre a várva várt (és valószínűleg korábban lemondott) nyaraláson van, gondot okozhat. Egyrészt dokumentálni szeretné utazását – mind magának, mind pedig annak érdekében, hogy barátai és családtagjai láthassák és élvezhessék utazásaikat.

De másrészről, Miközben az utazási napló vagy blog vezetése jó ötletnek tűnik, mielőtt megérkezne az úti céljába, amikor éppen ott tartózkodik a pillanatban, egyik részed sem akar megállni, hogy levegye az Ön nevének, helyének és látnivalójának nevét most találkoztam. Most van egy új alkalmazás, amely a legtöbb munkát elvégzi az Ön számára. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan készítsünk utazási naplót egy alkalmazás segítségével

Az alkalmazás neve Hoptale, és a fénykép metaadatainak felhasználásával információkat gyűjthet egy úti célról, és egy utazási napló összeállításához használja fel őket. A fotók és a tények mellett dokumentálhatja az utazás egyéb aspektusait, beleértve a meglátogatott helyek térképeit és az útitervet – amely – a cég szerint – akár 10 perc alatt elvégezhető.

Kép ehhez az ingyenes alkalmazáshoz megosztható utazási napló létrehozásához minimális erőfeszítéssel

Kép: Hoptale

A Hoptale-t három különböző módon tervezték használni:

  1. Utazási napló készítése minimális erőfeszítéssel
    Ez a fent leírt rész, ahol a fényképeiből származó metaadatok felhasználásával felvázolhatja az utazási napló alapelemeit (városok, meglátogatott nevezetességek nevét stb.), Így Önnek megadhatja saját adatait és kommentárjait .
  2. Utazási napló és útiterv megosztása
    Nemcsak lehetősége nyílik az utazás nyilvános megosztására (mint egy hagyományos utazási blog esetében), hanem elküldhet egy linket is a naplójába barátainak és családtagjainak, hogy lássák a fotóit és a dolgokat nak nek.
  3. Utazástervező eszközként használja
    Ha készen áll a következő utazás megtervezésére, megnézheti a Fedezd fel az alkalmazás hírcsatornája, hogy lenyűgöző utazásokat találjon mások által, és valós, felhasználó által létrehozott fényképeket és útvonalakat kapjon.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható, és a Hoptale szóvivője szerint “mostanáig nem tervezik a felhasználók teljes díjának felszámítását a teljes funkcionalitású alkalmazás használatáért”.


Forrás link


29 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok