Hatszoros Emmy-díjas újságíró vagyok, Nancy Glass, és ez így működik

Avatar admin | 2021.08.13. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Lehet, hogy felismeri őt az ABC -n egy rövid cameo -megjelenésből A Goldberg -ek korábban ebben az évben (amelyben önmagát játssza), de Nancy Glass több, mint egy kamerás házigazda. Évtizedeken keresztül a médiaiparban – a szervezési mód szeizmikus változásainak elkerülésens pénzt keresnek és relevánsak maradnak – Glass mindent megtett: ő volt az első nő, aki országos hírközlési híradót vezetett, és több mint húsz évvel ezelőtt alapította a Glass Productions nevű cégét.

Glass beszélt Lifehackerrel a munkához való hozzáállásáról az évek során.

Hogyan marad motivált a kudarcokkal szemben?

Nincs olyan, hogy siker korábbi kudarc nélkül. Amikor a dolgok rosszul mennek, bármilyen fájdalmas is a helyzet, ez egy lehetőség arra, hogy kitaláljuk, hogyan kell helyesen cselekedni. Amikor az evezős csapatot eveztem, az edzőm azt mondta: „Amikor elrontasz egy ütést, ne foglalkozz vele. Az előtted állóra kell koncentrálnod. ”

A tény az, hogy a dolgok rosszra fordulnak. Képesnek kell lennie arra, hogy továbbra is arra koncentráljon, amit el akar érni. Ha a rossz pillanaton múlik, ahelyett, hogy tanulna belőle, a hajója megfordul. És az én esetemben nem volt más választásom. Amikor elkezdtem a vállalkozást, voltak gyerekeim, akiket eltartottam. Tovább kellett eveznem.

Mi volt az egyik fő tanulsága a munkának, amit megtanult?

Úgy tűnik, most mindenki zsonglőrködik. Mindannyiunknak túl sok a tennivalója. Ebben a környezetben az egyetlen módja annak, hogy elvégezzük a dolgokat, ha szétválasztjuk. Fókuszáljon egyszerre egy projektre. Ez nem mindig könnyű, de ha egyszerre gondolsz mindenre, amit meg kell tenned, akkor elborulsz. Egy másik dolog, ha a „tennivalók” listája hosszú, először azt tegye, amit a legkevésbé szeret. Akkor minden más kicsit ijesztőbbnek tűnik.

Mindenkinek, aki önállóan szeretne karrierbe lendülni – azon gondolkodom, hogyan indította el saját produkciós cégét -, mi a fő tanácsa?

Ne add fel. Amikor 20 éve alapítottam a cégemet, mindenki, akivel beszéltem (és még azok is, akik csak hallottak róla) azt mondták, hogy ez ostobaság, és soha nem fog működni. Félelmetes volt, de nem hallgattam olyanokra, akik alábecsülték a munkamorálomat, a tanulási képességemet és az optimizmust.

A negatívumokat is pozitívra fordítottam. Nem fizetünk NY vagy LA bérleti díjat, így a pénzt a képernyőre tehetjük. Az ügyfelek minőségi munkát végeztek. Ami az alkalmazottakat illeti, az emberek szeretnek Philadelphiában élni; ez egy nagyszerű hely a családok számára.

Melyek azok a készségek, amelyeket a karrierje során fejlesztett, és amelyek szerinted alkalmazhatók a munkán kívül?

Az emberek irányítása csodálatos tanulási élmény volt. Türelmesebbé és jobb hallgatóvá tettem. Megtanítja, hogy az eltérő nézetek egészségesek, és ezeket figyelembe kell venni. Megtanulod, hogyan segíthetsz zavarás nélkül, és hogyan támogathatod az önálló gondolkodást. Azt is megtanulod, hogy nem csak a sztárjaidra vagy a küzdőidre van szükség. Mindenki megérdemli, hogy meghallgassák.

Mi vár rád a láthatáron?

Sok izgalmas dolog történik. Podcast részlegünk exponenciálisan növekszik. Ez egy nagyon kielégítő történetmesélés. Jelenlegi névsorunk mellett új műsorokon dolgozunk a CNN, az A&E, a TLC, a Discovery és a HGTV számára. Most alakítottunk partnerséget Marcus Lemonissal A Profit. Vállalatként folyamatosan azon gondolkozunk, hogyan lehet kihívást jelenteni magunknak, és egy olyan üzletben, ahol valahol a túró és a joghurt között van eltarthatóság, ez nagyszerű eredmény volt. Alig várom, hogy lássam, mi következik.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok