Hogyan nézhetjük meg az „őrült embereket” kábel nélkül 2021-ben

Avatar admin | 2021.04.09. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Őrült férfiak
AMC Networks

Ki tudta, hogy az 1960-as években a reklámról szóló dráma ennyire addiktívnak bizonyul? Őrült férfiak hét évadon át elbűvölte a közönséget, és még mindig kénytelen újra vagy elsőként rágódni. Így streamelhet Őrült férfiak.

AMC +

Őrült férfiak az AMC + -on
AMC +

Őrült férfiakEredeti otthoni közvetítése az AMC kábelhálózaton volt, és a streaming szolgáltatásban még mindig el tudja érni mind a 92 részt AMC + (Havi 8,99 USD hétnapos ingyenes próbaidőszak után). Tanúja lehet a drága, ám zaklatott főszereplő, Don Draper (Jon Hamm) fejlődésének, aki egy sötét múlttal rendelkező és önpusztító magatartásra hajlamos reklámzseni, valamint hivatásának újszerű megközelítésével.

IMDb TV

Őrült férfiak az IMDb TV-ben
IMDb TV

A 2020-ban aláírt nagy üzletnek köszönhetően mind a hét szezonja Őrült férfiak ingyenesen közvetíthetők az Amazon-on található hirdetésekkel IMDb TV szolgáltatás. Figyeljen Don pártfogoltjának, Peggy Olsonnak (Elisabeth Moss) ugyanolyan lenyűgöző evolúciójára, aki Don titkáraként kezdi, mielőtt kreatív erőként lépne be a hirdetési ügynökségbe. Peggy kitűnő utat mutat be a nők számára a reklámozásban az 1960-as években, miközben még a látszólag szimpatikus kollégáktól is szembesül a terjedő szexizmussal.

Amazon Prime Video

Őrült férfiak az Amazon-on
amazon

Mind a hét évada Őrült férfiak digitális megvásárolhatók (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD szezonban) a amazon. Ábrázolja a sorozat összes komplex romantikus kapcsolatát, beleértve Don és felesége (későbbi volt felesége), Betty (január Jones), Peggy és rövid indulatú Pete Campbell (Vincent Kartheiser), valamint Joan Harris irodavezető ( Christina Hendricks) és ügynökségi partner, Roger Sterling (John Slattery), sok más párosítás mellett.

iTunes

Mad Men az iTunes-on
iTunes

Mind a 92 epizódja Őrült férfiak digitális vásárlásra kaphatók (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD évadonként, 34,99 USD a teljes sorozathoz) iTunes. Csodálja meg a műsor kifogástalan kikapcsolódását a korszakában, a pálya tökéletes irodai dekorációjától kezdve egészen azokon a jelmezeken és frizurákig, amelyek egy 1960-as évek magazinjában terjedhettek.

Még a karakterek által létrehozott hirdetési kampányok is (amelyek némelyike ​​valós vintage hirdetéseken alapul) zökkenőmentesen illeszkednek az adott időszakra. Őrült férfiak ragyogó produkciótervezéssel, jelmeztervezéssel, frizurával és sminkkel jelölték a 20 plusz Creative Arts Emmy-be.

Google Play Áruház

Őrült férfiak a Google Playen
A Google Play

Minden epizódja és évada Őrült férfiak digitálisan megvásárolható (részenként 1,99 USD, évadonként 9,99 USD) a A Google Play. Szánjon időt arra, hogy értékelje Őrült férfiakgonosz humorérzéke. Tagadhatatlanul olyan show, amely általában komolyan veszi történelmi drámáját és karakterfejlődését. Nem meglepő, hogy Jon Hamm a vígjátékok és tévésorozatok főszereplője lett, és nem ő az egyetlen színész a show-ban, aki kifinomult száraz humort tud magával ragadni.

Vudu

Őrült férfiak a Vudu-n
Vudu

Nézze meg a teljes verziót Őrült férfiak digitális vásárlásra (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD évadonként) Vudu. Jon Hamm és Elisabeth Moss sztárok nem az egyetlen színészek, akik széles körben elismerték előadásaikat. A show hét év alatt számos Emmy-díjat és jelölést kapott színészeiért, többek között a Hamm, Moss, John Slattery, Január Jones, Christina Hendricks és Jared Harris sorozatokért, valamint a különböző vendégsztárokért és visszatérő játékosokért.

Egyéb digitális szolgáltatások

Mind a hét évad és 92 epizód Őrült férfiak digitális megvásárlására is lehetőség van FandangoNow (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD évadonként), Microsoft (2,99 USD / epizód, 34,99 USD a teljes sorozatért), és Redbox (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD évadonként).
Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok