Hogyan adhat hozzá több Google-fiókot Androidon

Avatar Gadam | 2021.02.25. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

adjon google fiókokat androidra

A Google-fiókok szorosan integrálódnak az Android-eszközökbe. Szerencsére, ha személyes és munkahelyi fiókja van, könnyen hozzáadhat több Google-fiókot androidos okostelefonjára vagy táblagépére.

Valószínűleg már hozzá van adva egy Google-fiók Android-eszközéhez, az a fiók, amelyet a kézibeszélő beállításakor használt. Ha van Google-fiókja munkahelyi úton, hozzáadhatja azt, és hozzáférhet a munkahelyi e-mailekhez, dokumentumokhoz és fájlokhoz is. Így teheti meg.

Először androidos telefonján vagy táblagépén csúsztassa lefelé a képernyő tetejét (egyszer vagy kétszer, az eszköz gyártójától függően), és koppintson a fogaskerék ikonra a Beállítások menü megnyitásához.

húzza le az értesítési felületet, és koppintson a fogaskerék ikonra

Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a „Fiókok” szakaszt.

válassza ki a fiókokat a beállítások menüből

Csúsztassa lefelé az oldal alját, és koppintson a „Fiók hozzáadása” elemre az összes meglévő fiók alatt.

koppintson a fiók hozzáadása elemre

Itt látni fogja eszközén az összes alkalmazást, amely fiókokat adhat hozzá. Amire vágyunk, az a Google.

válassza a Google listát a fióklistáról

Az első dolog, amire felkérik, ellenőrizze, hogy te vagy-e. Ez megvédi Önt attól, hogy mások megpróbáljanak fiókokat hozzáadni az eszközhöz. Adja meg a zárolási képernyő bármelyik biztonsági módszerét (PIN-kód, jelszó, minta, ujjlenyomat-érzékelő), amelyet az eszköz lezárásához használ.

igazold, hogy te vagy

Ezután írja be a Google-fiók e-mail címét vagy telefonszámát a szövegmezőbe, és koppintson a „Tovább” gombra. Ezen a képernyőn fiókot is létrehozhat a „Fiók létrehozása” kiválasztásával.

adja meg a fiók adatait, és érintse meg a következő gombot

Írja be jelszavát a szövegmezőbe, és koppintson a „Tovább” gombra. Ha van kétfaktoros hitelesítés engedélyezve van, akkor a jelszó után lesz egy további biztonsági lépés.

írja be a jelszót, és érintse meg a következőt

Most információkat fog látni a Google Általános Szerződési Feltételeiről, a Google Play Általános Szerződési Feltételeiről és a Google adatvédelmi irányelveiről. Kattintson bármelyik linkre, ha többet szeretne megtudni. Koppintson az „Elfogadom” gombra, ha készen áll a folytatásra.

elfogadja a szolgáltatási feltételeket

Ez az. Megismételheti ezt a folyamatot, bármennyi Google-fiókot szeretne hozzáadni.

Ha valaha is szeretne fiókot eltávolítani, egyszerűen lépjen vissza a Beállítások> Fiókok menübe, és válassza ki a Google-fiókot a listából. Koppintson a „Fiók eltávolítása” gombra.

fiók törlése

Végeztél! Mostantól minden Google-alkalmazásán keresztül hozzáférhet ehhez a fiókhoz.

ÖSSZEFÜGGŐ: A kéttényezős hitelesítés bekapcsolása a Google-fiókhoz a Google Hitelesítővel
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it