Hogyan akadályozhatjuk meg a gyerekeket abban, hogy idegenekkel beszéljenek a Nintendo Switch-en

Avatar admin | 2021.01.17. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Nintendo Switch szülői felügyelet ikon és konzol

Ha olyan gyerekei vannak, akik Nintendo Switch-t használnak, aggódhat, hogy esetleg online ismerősökkel beszélgethetnek online játékokban. Szerencsére a Nintendo egyszerű módot kínál arra, hogy kikapcsolja a másokkal folytatott kommunikációt az okostelefonok szülői felügyeleti alkalmazásában. Így állíthatja be.

Először szerezze be a Nintendo Szülői felügyelet alkalmazását

Mielőtt korlátozhatná az online kommunikációt másokkal, meg kell tennie regisztrálja a Switch konzolt a Nintendo szülői felügyeleti alkalmazásával. A Nintendo az alkalmazást ingyenesen letölthetővé teszi a következőhöz: iPhone, iPad, és Android-eszközök. A telepítés egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe, hogy négyzetbe kerüljön.

ÖSSZEFÜGGŐ: A szülői felügyelet beállítása a Nintendo Switch-en

Hogyan korlátozhatjuk a másokkal való kommunikációt a szülői felügyelet kapcsolóján

Miután aktiválta a szülői felügyeletet a kapcsolón, nyissa meg a Nintendo Switch Parental Controls okostelefon alkalmazást. Ha több Switch konzolt regisztrált, válassza ki a módosítani kívánt kapcsolót a képernyő bal felső sarkában. Ezután érintse meg a „Konzol beállításai” elemet a képernyő alján.

Koppintson a "Konzol beállításai."

A „Konzolbeállítások” részben érintse meg a „Korlátozási szint” lehetőséget.

Koppintson a "Korlátozási szint."

A „Korlátozási szint beállításai” részben több előre beállított profilt észlel, például a „Tini”, „Pre-tizenéves” és a „Gyermek” profilokat. Ha a „Tini” lehetőséget választja, akkor a kapcsoló játékkal való kommunikáció engedélyezve lesz. Ha a „Pre-Teen” vagy a „Child” lehetőséget választja, akkor az online játékokban a másokkal való kommunikáció alapértelmezés szerint le lesz tiltva.

De van egy jobb módja annak, hogy jobban át lehessen irányítani ezeket a kommunikációs korlátozásokat. Koppintson az „Egyéni beállítások” elemre, majd a „Kommunikáció másokkal” elemre.

Koppintson a "Egyéni beállítások," majd érintse meg a gombot "Kommunikáció másokkal."

A „Kommunikáció másokkal” részben fordítsa meg a kapcsolót a „Kommunikáció korlátozása másokkal” mellett, hogy bekapcsolja.

A Nintendo Switch Parental Controls alkalmazásban engedélyezze "Korlátozza a másokkal való kommunikációt."

A „Kommunikáció korlátozása másokkal” lehetőség alatt látható az adott Switch-konzolra telepített játékok listája. Az egyes játékok melletti kapcsolókkal kapcsolhatja az adott játék kommunikációs korlátozásait.

Példa engedélyezésre vagy letiltásra "kommunikáció másokkal" bizonyos játékokhoz a Switch szülői felügyelet részben.

Tehát, ha csak egy bizonyos játékon belül szeretné engedélyezni a kommunikációt – például Minecraftpéldául kikapcsolhatja a kapcsolót a mellett Minecraft a „Kommunikáció másokkal” listában, és gyermekei csak a Minecraft számára csatlakozhatnak online világokhoz és beszélgethetnek idegenekkel.

Néhány korlátozott kommunikációs példa a kapcsolón

A „Korlátozza a kommunikációt másokkal” beállítás különböző játékokat végez. Általános szabály, hogy megakadályozza a játékosokat abban, hogy bármilyen üzenetet küldjenek egy másik játékosnak, legyen szó hangról, szövegről, rajzról, aláírással vagy más módon. Íme néhány példa.

  • Minden játék hangcsevegéssel: A hangcsevegés le lesz tiltva.
  • Állatok átkelése: Új horizontok: A játékosok számára tilos leveleket postázni barátaiknak a szigetek között, és az internethez kapcsolódó dizájn kioszkot használni.
  • Fortnite: A játékosok nem beszélgethetnek más játékosokkal.
  • Minecraft: Megakadályozza az online játékot másokkal, beleértve a barátokat is.
  • 2. Splatoon: A játékosok nem olvashatják és nem oszthatják meg a játékosok bejegyzéseit (a kézzel rajzolt képeket, amelyek a játékos feje fölött lebegnek).

Ez csak egy kis mintavétel a sok száz játékból, amelyet a szülői felügyelet „A másokkal való kommunikáció korlátozása” érint. Ahhoz, hogy lássa az egyes játékok hatásait, kísérleteznie kell. Ha a tervek szerint működik, akkor hasonló üzenetet kell látnia, mint amilyennek látható Minecraft amikor megpróbálja elérni az online kommunikációs funkciókat.

A szülői felügyelet hatásai "Korlátozza a másokkal való kommunikációt" a Minecraft-on a kapcsolón

De legalább a Nintendo Switch szülői felügyeletével nincs oka annak, hogy gyermekei még mindig nem élvezhetik a játékot, miközben nyugalmat is adnak Önnek. Boldog játékot!
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok