Hogyan akadályozhatjuk meg az iPhone-alkalmazásokat abban, hogy tevékenységük nyomon követését kérjék

Avatar Gadam | 2021.01.13. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

iPhone vázlat Apple logóval

Az a részeként az iOS 14 adatvédelmi javításainak csomagja, az alkalmazásoknak korábban kell kérdezniük tevékenységének nyomon követése más vállalatok alkalmazásain és webhelyein. Így akadályozhatja meg őket abban, hogy kérdezzenek, és automatikusan mondják meg az alkalmazásoknak, hogy ne kövessenek téged.

Először nyissa meg a Beállításokat iPhone vagy iPad eszközén.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállítások képernyőn érintse meg az „Adatvédelem” elemet.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Magánélet."

Koppintson a „Követés” elemre az Adatvédelem képernyő teteje közelében.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Követés."

Kikapcsoláshoz kapcsolja az „Engedélyezze az alkalmazások nyomon követését” melletti kapcsolót, hogy kikapcsolja. Ha ki van kapcsolva, a kapcsoló szürkén jelenik meg, és balra mutat.

Az iPhone beállításai között váltson "Engedélyezze az alkalmazások számára, hogy nyomon követési kérelmet küldjenek" ki.

Ezt követően lépjen ki a Beállításokból. Ezentúl az alkalmazások már nem jelennek meg az Ön követésére vonatkozó kérelmek. Ez azt jelenti, hogy alapértelmezés szerint azt mondod az összes alkalmazásnak, hogy ne profilozzon téged célzott hirdetések céljából – hacsak korábban nem engedélyezted őket erre.

Ha meg szeretné változtatni, hogy mely alkalmazások nyomon követhessék Önt a célzott hirdetésekhez, látogasson el a Beállítások> Adatvédelem> Követés lehetőségre, és kapcsolja ki a kapcsolókat az ott felsorolt ​​alkalmazások mellett. Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha ez az opció le van tiltva, akkor is nyomon követhető miközben a webet használja az iPhone-on. Legyen biztonságban odakint!

ÖSSZEFÜGGŐ: A sokféle webhely nyomon követi Önt online

Source link


21 Views 0 Ratings Rate it