Hogyan alakíthatja át pezsgőfürdőjét frissítő hűvös merülőmedencévé

Avatar admin | 2021.08.15. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Kép a pezsgőfürdő frissítő, hűvös merülőmedencévé alakításáról szóló cikkhez

Fénykép: kurhan (Shutterstock)

A pezsgőfürdők nagyszerűek, ha hideg van, de ha a szabadban a hőmérséklet és a páratartalom emelkedni kezd, a pezsgő forró vízben való párolás nem tűnik túl vonzónak. Szerencsére valamit lehet tenni ez ellen. Ban ben cikk Hunker, Michelle Miley számára elmagyarázza, hogyan kell hűteni, majd karbantartani pezsgőfürdő – vagy mondjuk az új hűvös merülőmedencéjét. Itt van, amit tudnia kell.

Hogyan hűtsük le a pezsgőfürdőt

A pezsgőfürdő frissítő merülőmedencévé alakítása a következőket foglalja magában: Miley szerint:

  1. Csökkentse a fűtést, vagy állítsa a termosztátot 85 fokra vagy alacsonyabbra, vagy kapcsolja ki teljesen a fűtést.
  2. Keressen módot a pezsgőfürdő szellőztetésére. Ha nincs közvetlen napfényben, nyissa ki a tetejét. Ha igen, tegyen medence tésztát vagy teniszlabdát a fedél minden sarka alá, hogy a hő távozhasson.
  3. Vagy várja meg, hogy a víz hőmérséklete magától csökkenjen, vagy ha fel kell gyorsítani a folyamatot, engedje le a víz egy részét, és cserélje le hidegre vizet kerti tömlőből.
  4. Ha hideg vizet ad hozzá a tömlőből, ennek megfelelően állítsa be a pezsgőfürdőben lévő vegyszereket.
  5. Futtassa a fúvókákat a kádban, hogy hideg levegőt juttasson a vízbe, és gyorsabban csökkentse a hőmérsékletet. Ez gyorsabban fog működni, ha lemegy a nap.

Hogyan tartsuk hűvösen a pezsgőfürdőt nyáron

Ha a pezsgőfürdő elérte a kívánt hőmérsékletet, akkor ezt szeretné tartani. – javasolja Miley néhány üres tejeskannát vagy más műanyag edényt vízzel megtöltve és lefagyasztva, majd szükség szerint beledobva a pezsgőfürdőbe, mint az óriási jégkockákat.

Egy másik lehetőség – mondja – pezsgőfürdő -hűtő vásárlása, amelyet a legtöbb gyártó most opcióként kínál. De hacsak nem próbál meg olyan hőmérsékletet elérni, amely elég hideg ahhoz, hogy terápiás legyen (mint a sportolók használnák), ​​akkor valószínűleg megfelelően tarthatja a kádat menő hűtő nélkül, – teszi hozzá Miley.

A jó hír az, hogy a forró tub szigetelése mindkét irányban működik – nyáron a vizet hűvösen tartja, és télen a hőt. Ez különösen akkor hatékony, ha a fedelét akkor teszi fel, amikor nem használja az új merülőmedencét.


Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok