Hogyan állíthatjuk meg az AirPod-ok automatikus kapcsolódását a Mac-hez

Avatar admin | 2021.03.15. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Mac-felhasználó Az automatikus csatlakozás funkció kikapcsolása az AirPods és az AirPods Pro számára Mac-en
Dontree / Shutterstock

Az AirPods többnyire elég varázslatos hallgatási élményt nyújt. De az írás idején az automatikus csatlakozás funkció nem megbízható a Mac-en. Ha úgy találja, hogy az AirPod-ok véletlenszerűen csatlakoznak vagy leválnak a Mac-ről, a legjobb, ha kikapcsolja ezt a funkciót.

Az iOS 14-től, iPadOS 14-től és a macOS Big Sur-tól kezdve az Apple bevezette az automatikus csatlakozás funkciót az AirPods és az AirPods Pro számára. Amíg minden eszközén ugyanazt az Apple-fiókot használja, a funkció alapértelmezés szerint engedélyezve van.

Ha az iPhone-ról és az iPad-ről van szó, a szolgáltatás a hirdetések szerint működik. De ha rendszeresen együtt használja iPhone-ját és Mac-jét, ez a funkció egy kis rendetlenséggé válik. Előfordul, hogy az AirPod-ok automatikusan átváltanak Mac-re, amikor az iPad készülékén használja őket, vagy akkor sem hajlandók visszakapcsolni az iPhone-ra, ha hívást kap.

Mac-felhasználók számára a legjobb kikapcsolni az automatikus csatlakozás funkciót és használni a t billentyűta Mac-hez való csatlakozás kézi megközelítése.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az AirPod-ok kézi váltása Mac, iPhone és iPad között

Mac gépén kattintson a menüsor bal felső sarkában található Apple logóra, majd válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget.

Itt válassza a „Bluetooth” menüt.

Most ellenőrizze, hogy az AirPod-ok párosítva vannak-e és csatlakoztatva-e a Mac-hez. Az „Eszközök” részben válassza ki az AirPod-okat, és kattintson az „Opciók” gombra.

A „Csatlakozás ehhez a Mac-hez” menüből válassza a legördülő menü „Amikor utoljára csatlakozott ehhez a Mac-hez” opciót. Ezután kattintson a „Kész” gombra a beállítások mentéséhez.

Az AirPod-ok automatikus csatlakozási funkciója le lesz tiltva a Mac gépén, és visszatér az előző módszerre.

Számos módon lehet manuálisan csatlakoztatni az AirPod-okat vagy az AirPods Pro-kat a Mac-hez. Akár harmadik féltől származó eszközöket is használhat Fogtündér (5,99 USD) a gyors és megbízható megközelítésért.

A MacOS Big Sur és újabb verzióin is megteheti használja a Vezérlőközpontot hogy gyorsan csatlakozzon az AirPod-jához. A menüsoron kattintson a Vezérlőközpont gombra, és válassza a „Bluetooth” lehetőséget.

Itt válassza ki az AirPod-okat vagy az AirPods Pro-t. Azonnal csatlakozik az AirPod-ja a Mac-hez.

Miután csatlakoztatta az AirPod-okat, válthat a másik között zajcsökkentési módok közvetlenül a Bluetooth menüből.

ÖSSZEFÜGGŐ: A zajszűrés engedélyezése az AirPods Pro készülékhez iPhone, iPad és Mac rendszeren
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok