Hogyan csomagoljon több cuccot a kerékpárjára

Avatar admin | 2021.04.21. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkre: Hogyan csomagoljunk több cuccot a kerékpárjára

Fénykép: Dudarev Mihail (Shutterstock)

Közeledik a nyár, ami azt jelentheti nagyot akar ingázni biciklijével, esetleg sok személyes holmiját egy tengerpartra, tóra vagy más távoli, napfényes helyszínre szállítja. Vagy maybe csak biciklizni akarsz az élelmiszerboltba.

Bármi legyen is tervez, akkor meg kell díszítenie néhányat a biciklivel kiegészítők segíteni te cipeld a dolgokat. Így teheti meg rántás több dolog az útra így gyakrabban hagyhatja autóját a kocsifelhajtón.

Készüljön fel tömegesen

Elegáns országúti kerékpárja kissé felpuffadtnak tűnik, ezért ne várjon különösebben hűvösnek. Csak tudd, hogy ami stílusban hiányzik, nem csak pótolni fogja a hatékonyságot. Először szerezzen be egy kosarat a kormányhoz. A kosarakkal kapcsolatos jó dolog: Olyan dolgokat tehet a kosárba, amelyek is cipeljen más dolgokat, amelyeket egyetlen takarékos kerékpáros sem cáfolhat meg.

Szerencsére, a legtöbb kosár nagyon könnyen felszerelhető a kormányon, kis reteszek segítségével, amelyek a helyükre rögzülnek.

Szerezzen be egy rakományt

Mindenki szereti a csomagtartókat, amelyek igen a kosarak kevésbé esztétikus megjelenésű unokatestvére. Ők sem fognak megtörni, mint a legtöbb közötti költség $35 and $50, but some crest upwards of $80 if you’re looking for something really sturdy.

Cargo racks are just platforms that you can use to carry things, but they’re not exactly like baskets, as you’ll need to tie your belongings down. There’s some könnyű telepítés szükséges , de ez semmi, amit valószínűleg még nem tett meg, ha valaha is működtetett csavarhúzót. Amikor a dolgokat a rack tetejére kell helyezni, akkor valószínűleg szükséged lesz egy feszes rögzítőelemre, például egy zsinórra vagy kötélre, hogy rögzítsd bármit, amit a kerékpárodra próbálsz csomagolni, például a kocsiját táska.

További dolgok, amelyeket a kerékpárosok szeretnek

Mivel vezetés közben mindig a kényelemre gondol, valószínűleg a piacon jár egy hevederes üléscsomag. Ez egy kicsi, kis tasak, amely oddsokat és végeket hordozhat, és nem veszélyeztetheti lendületét. A kulcsait t-ben tarthatjaitt, a pénztárcáján vagy telefonján kívül ha nagyobb változatosság mellett dönt.

Ha valóban fuvarokat szállít, A Popular Science megjegyzi tkalap, nagyon klassz pótkocsit rákötni a kerékpár hátuljára, de tövére nyilvánvalóan csak akkor van szükség, ha kissé egyenes és megbocsátó úton haladsz. Akkor is lehetőség, ha gyerekei vannak, és a pótkocsit különféle babakocsiként szeretné használni. Nehezebb folyamat, mint egy rakományraktár hozzáadása, de mégsem szabad idegesíteni pótkocsit telepíteni, mivel „általában az ülésoszlophoz vagy a hátsó kerék tengelyéhez rögzítik” – jegyzi meg a tudományos folyóirat.

A táskák általában elég vaskosak, de különféle méretek vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Gyakran ráteszik a hátsó csomagtartóra, de igen tud klip az üléshez, figyelembe véve a különböző formájukat és méretüket. Kerékpáros magazin legjobban e táskák szélességét írja le, 2016-os bejegyzésben írva:

A táskák szédítő változatban kaphatók, kezdve a tágas, vízálló hordtáskáktól, mint például az Ortliebs, az elegáns kézitáskákig, rack-kapcsokkal, amelyek a cipzáras rekesz belsejében rejtőzködnek, mint a Basels.

Te magad vagy teherállvány is

Nem lehet túlértékelni, hogy mennyire lényeges Ön ebben az egész folyamatban vannak. Miközben kerékpárral haladsz egy rakomány hegyével, akkor is viselhetsz egy nagy hátizsákot, amely a legkülönfélébb dolgokig van szó. És amikor a szél ellen szabadon lovaglás akadálytalan érzéséről van szó, mindig bízzon egy rajongói csomagban.


Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok