Hogyan fagyaszthatja le fagyott csöveit sós vízzel

Avatar admin | 2021.02.12. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Fagyott csövek jég borítják

Fénykép: Nazarova Mariia (Shutterstock)

Jelen írásban a Közép-Nyugat és a No széles sorozataAz északnyugati Csendes-óceán szikláskb. két hüvelyknyi cucc alatt állj meg, de még nem szoktak hozzá, rendben? Nyugodtan mondhatjuk, hogy ta tél nem volt vicc, és érezheti a következményeket a háztulajdonosok rémálma formájában: megfagyott csövek. Szerencsére, ha ennyire szenved, akkor van egy an könnyű lehetőség javít – saltwater.

Míg egy helyiségfűtés, hajszárító vagy bármilyen fűtőberendezés általában meg tudja csinálni a trükköt, ha nincs ilyense dolgok praktikusak hogy segítsen neked a rideg javításban, egyszerűen öntsön sós vizet a lefolyóba a fagyott csövek felolvasztásához. Bkb. egy liter vizet olajat, és addig kezdjük sózni, amíg már nem oldódik. Ha végzett, dobja meg forró és sós víz a lefolyóba, ahol remélhetőleg gyorsan kiolvasztja azokat a csöveket.

Miért működik ez? A keleti vízvezeték szerint, só hozzáadása a vízbe csökkenti a jég olvadáspontját, vagyis ennyire megolvaszthatja a csöveket gyorsabban. De vannak olyan lépések is, amelyeket megtehet, hogy a csövek eleve ne fagadjanak meg.

Az egyik az meglepően egyszerű. Alapján Angie’s List, a mosogató alatti szekrényajtók kinyitása segíthet abban, hogy ne lehűljenek túlságosan.

Fagyos időjárás esetén hagyja nyitva a szekrény ajtaját a konyhai vagy fürdőszobai mosogatók alatt (különösen, ha a külső falhoz helyezkednek el), hogy a melegebb szobai levegő keringhessen a csövek körül. A csövek közelében elhelyezhet egy kis izzólámpát is. A tűz elkerülése érdekében távolítson el minden gyúlékony dolgot.

Közben ThAz e Home Depot néhány egyszerű barkácsolási javaslatot kínál a csövek teleléséhez egy kis habszigeteléssel – ez egy kis beruházás, amely nagy havas évszakot takaríthat meg Önnek fejfájás.

Ezt a cikket eredetileg 2011 januárjában tették közzé, és 2021. február 12-én frissítették azzal, hogy részletesebb információkat és további tippeket tartalmazzon a fagyott csövek megelőzésére.


Source link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok