Hogyan festhetünk mennyezetet anélkül, hogy mindenhol festéket kapnánk

Avatar admin | 2021.09.06. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Mennyezet festése anélkül, hogy mindenhol festéket kapjon, beleértve önmagát is

Fénykép: gkrphoto (Shutterstock)

Amikor egy szoba festésére gondol, nagy valószínűséggel azt képzeli, hogy frissíti a falakat, vagy új színű átalakítást végez. A mennyezet azonban más típusú vászon, amely megváltoztathatja az egész szoba érzését.

És csak azért, mert a mennyezet festése nem biztos, hogy a szoba díszítésénél az elsődleges szempont, ez nem jelenti azt, hogy utógondolatnak vagy hanyag rohanásnak kell lennie. Arról nem is beszélve, hogy a gravitációnak köszönhetően, és annak a ténynek köszönhetően, hogy a gravitációnak köszönhetően egyedi kihívások elé állít.

A mennyezet festésének azonban nem kell komoly rendetlenséget okoznia, és viszonylag egyszerű, ha tudod mit csinálsz. Szerencsére Dee Schlotter, a nemzeti színmárka -menedzser PPG A színek hangja program, megosztott néhány tippet a feladat elvégzéséhez Elizabeth Lillyvel egy cikk a ThisOldHouse.com oldalon. Itt van, amit tudnia kell.

Hogyan kell festeni a mennyezetet

Először is szüksége van a festékre. A fehér alapértelmezett helyett Schlotter azt javasolja, hogy a mennyezetet egy árnyalattal világosabb vagy sötétebb színűre festjük, mint a falakat. Bármelyik színt is választja, a szoba négyzetméterének mérésével számolja ki, mennyi festékre van szüksége. A festék címkéjén meg kell mondani, hogy mennyit takar – melyik – mondja Schlotter általában 300 és 450 négyzetméter közötti.

Next, prep the room the way you normally would to paint—by getting things either out of the way, or covered. If possible, remove any ceiling fixtures. It’s also time to put up any blue tape you need around ceiling fixtures you can’t move, or the point where the ceiling meets the wall.

Now, it’s time to paint. Get up on a stepladder and start with the edges of the ceiling. Schlotter ajánlja két és három hüvelyk széles szegélyt hozva létre. Ha ez megtörtént, tegye vissza a lábát a padlóra, és hosszabbító fogantyúval ellátott görgő segítségével fejezze be a munkát.

Átlós vagy cikcakkos mozdulatokkal vegye fel a szobát 4 x 4 ‘részekre. Miután lefedte, hosszú mozdulatokkal nézze át újra a részt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a festék egyenletes, – magyarázza Schlotter. Ezután lépjen tovább a mennyezet szomszédos részébe, és szánjon időt arra, hogy beleolvadjon az éppen festett szakasz szélébe, mielőtt teljesen megszáradna.

Amikor a teljes mennyezetet befedte, egységes megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, ha az azonos irányú befejező mozdulatokat festi le a mennyezeten hosszirányban, – teszi hozzá Schlotter.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok