Hogyan győzze meg barátait az üzenetküldő alkalmazások váltásáról

Avatar admin | 2021.02.01. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

üzenetküldő alkalmazás ikonjai

Rengeteg nagyszerű üzenetküldő alkalmazás közül lehet választani manapság. Sajnos nem a chat alkalmazás minősége a legfontosabb. Még a legjobb üzenetküldő alkalmazás értelmetlen, ha a barátai és a családja nem használja.

Sokan közülünk két lehetőségnél ragaszkodnak: Engedélyezheti és használhatja azt az üzenetküldő alkalmazást, amelyet a legtöbb ismerőse használ, vagy megpróbálhat mindenkit átalakítani kedvenc alkalmazásává. Ez utóbbi nem könnyű, de megpróbálunk adni néhány tippet.

Kérdezze meg, miért használják az aktuális alkalmazást

Először is meg kell találnia, hogy milyen embereket szeret meggyőzni a jelenlegi választott üzenetküldő alkalmazásukról. Végül is, ha az alkalmazás nem tudja elvégezni azokat a dolgokat, amelyeket szeretnek, valószínűleg nem akarnak váltani.

El kell tudni magyarázni, hogy az alkalmazás miként tudja megtenni ugyanazokat a dolgokat, mint a jelenlegi alkalmazás. Ideális esetben az Ön által népszerűsített alkalmazás ezeket könnyebben vagy jobban meg tudja csinálni. Fontos kitalálni, mi tartja őket az aktuális alkalmazásban, hogy ezt konkrétan megcélozhassa.

Például talán megszállottak a matricacsomagok. Megmutathatja nekik, hogy alkalmazásában is van matricacsomag, és akár felajánlhatja, hogy készítsen matricacsomagot, és ossza meg velük.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jel vs. távirat: melyik a legjobb csevegőalkalmazás?

Mondja el nekik, hogy miért váltott alkalmazást

Egész nap beszélhet a funkciókról, de a személyes tapasztalatok megosztása még jobb. Tedd magad a cipőjükbe, és magyarázd el, miért döntöttél a váltás mellett. Ez különösen akkor hatékony, ha korábban a jelenlegi alkalmazásukat használta.

Ha az illető megérti, miért váltott, az segíthet abban, hogy okot találjon a váltásra. Az okok, amelyek miatt átálltál, személyes tapasztalataidra vezethetők vissza. Néhány példa a következőkre adatvédelmi és biztonsági aggályok és platformok közötti támogatás, vagy akár valami olyan egyszerű, mint a matricák és a GIF-ek.

Bizonyos oka lehet annak, hogy miért kezdte el használni a használt alkalmazást, ezért magyarázza el. Alapvetően váltod az első tipp szerepét.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet üzenetet küldeni egy Facebook-barátnak az Instagramról

Engedje szabadjára a belső shilljét

Itt kell lennie az alkalmazás eladójának. Mutasd meg, hogy az alkalmazásod mire képes, és magyarázd el, mennyivel jobb, mint a jelenlegi alkalmazásuk Segítsen nekik felismerni, hogy a jelenlegi alkalmazásuk korlátozott, és izgassa fel őket a váltásra.

– Tetszik a matrica? Nos, az alkalmazásomban még több matrica van, és bárki elkészítheti a sajátját! ”

„Nagyon jó, hogy az alkalmazásod képes telefonálni. Az alkalmazásom képes telefonálni, és hangüzeneteket is küldhet. ”

“Az alkalmazásom asztali programmal rendelkezik, így a számítógép használata közben nem kell kihúznia a telefont.”

Lényegében az alkalmazásodra hirdetsz. A reklám nem más, mint könyörgés arra, hogy tegyél meg valamit, és ezt próbálod itt megvalósítani.

Felajánlás a váltáshoz

Ez egy nagy dolog, különösen, ha az a személy, akit megpróbál meggyőzni, nem a leginkább hozzáértő. Lehet, hogy ragaszkodnak a jelenlegi alkalmazásukhoz, egyszerűen azért, mert ismerik és nem akarnak újat tanulni.

Az, hogy valakinek letöltési linket küld egy alkalmazáshoz, nem túl hasznos. Felajánlás, hogy segítsen nekik hagyja el a régi szolgálatot és hozz létre egy fiókot az új alkalmazással. Mutasd meg nekik, hogyan működnek a régi alkalmazás kedvenc funkciói az új alkalmazásban. Segítsen nekik hozzáadni a barátokat és a családtagokat, és küldeni az első üzeneteket.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iMessage letiltása és deaktiválása iPhone vagy iPad készüléken

Ha sikerül túllépni őket egy új alkalmazás elsajátításának akadályán, jó eséllyel fogékonyabbak lesznek a váltásra és a kitartásra.

A nyitott elme kulcs

Mint kezdetben mondtuk, az üzenetküldő alkalmazás minősége nem biztos, hogy számít. Ezek a tippek hasznosak lehetnek, de nem fognak működni, ha az illető egyszerűen azért használja az alkalmazását, mert ott van a kapcsolattartók többsége.

A legfontosabb ebben a küldetésben találni valakit, aki nyitott gondolkodású a váltásra. Talán nem bánják, hogy több alkalmazást használnak, vagy egy ideje elégedetlenek a jelenlegi alkalmazásukkal, vagy csak nagyon kedvelnek téged.

Ha azt kérdezi, hogy mi tetszik nekik a jelenlegi üzenetküldő alkalmazásuknak, és felsorolják az összes többi embert, akik használják, akkor valószínűleg nem lesz sok szerencséd. A világ legjobb tulajdonsága nem lesz túl meggyőző, ha nem tudják használni másokkal.


Frusztráló lehet azt érezni, hogy kénytelen olyan üzenetküldő alkalmazásokat használni, amelyek nem tetszenek, csupán néhány ember üzenetének elküldésére. Remélhetőleg ezek a tippek segíthetnek meggyőzni legalább néhányat arról, hogy váltsanak új alkalmazásokra.
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok