Hogyan használhatjuk a Hulu Watch Party-t filmek és tévéműsorok másokkal való online megtekintésére

Avatar admin | 2021.03.21. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Hulu logó

A Hulu Watch Party egy olyan funkció, amely lehetővé teszi Önnek és barátainak a műsorok vagy filmek egyidejű streamelését, még akkor is, ha több száz mérföldnyire van egymástól. Itt egy rövid útmutató a saját Hulu Watch Party indításához.

A Watch Party engedélyezve van az összes Hulu-előfizető számára, függetlenül attól, hogy az Ön terve van-e hirdetésekkel támogatott vagy hirdetések nélküli. Bár akár egy felhasználó fiókját is támogatják a hirdetések, mindenkinek meg kell küzdenie néhány csendes szünettel a buli teljes időtartama alatt a reklámok számára, ami tökéletes lehetőséget kínál az utántöltés megragadására vagy a létesítmények használatára.

Összesen 8, 18 éven felüli, egyéni fiókkal (vagy megosztott fiókból származó egyéni profilokkal) rendelkező személy streamelhet együtt.

Az írás idején a Watch Party kompatibilis a támogatott böngészőkkel rendelkező Windows 10 és Mac eszközökön, beleértve a Google Chrome-ot, a Microsoft Edge-t, a Firefox-ot és a Safari-t. Sajnos, ha inkább tévéjén, iPhone-ján, iPad-jén vagy Android-eszközén nézi, akkor a beszélgetéseket egy másik alkalmazásban kell tartania. csoportos csevegés.

Noha a Hulu nem minden tartalma támogatja ezt a funkciót, több ezren vannak. Annak megállapításához, hogy a nézni kívánt műsor vagy film támogatja-e a Watch Party programot, lépjen a Részletek oldalra Hulu honlapja.

hulu epizódok oldala

Ha támogatott, a Lejátszás gomb jobb oldalán megjelenik egy ikon három számmal és egy játék szimbólummal. Kattintson erre, majd a következő párbeszédpanelen a „Start the Party” elemre, hogy elinduljon a Watch Party.

Hulu néz párt ikonra

Tévéműsorok esetén bulit is indíthat az egyes epizódok jobb oldalán található hárompontos menü gombra kattintva.

hulu epizód részletek pontok

Miután a patak megnyílt, kattintson a láncszem szimbólumra a meghívó hivatkozás másolásához. Ossza meg azt az egyedi URL-t bárkivel, akihez csatlakozni szeretne. Amikor mindenki bent van, és olyan kíséreteket rendeznek, mint a pattogatott kukorica és a hangulatvilágítás, kattintson a „Start Party” gombra a műsor megkezdéséhez.

hulu watch party start party link

A fal jobb oldalán látni fogja a csevegőablakot. Írja be üzeneteit barátainak és szeretteinek, ahogy jónak látja.

Hulu parti csevegést néz

Ne feledje, hogy ha valamilyen okból szüneteltetnie kell a tartalmát, a többi közönségtárs adatfolyamának lejátszása folytatódik. Amikor folytatja a lejátszást, a Hulu értesíti Önt arról, hogy nincs szinkronban a kék értesítés a csevegőablakban. Kattintson rá, hogy azonnal elérhesse a biztonsági másolatot.

Hulu figyeli a párt szinkronizálását

Amint a kreditek egyre közelebb kerülnek a gördüléshez, kapsz egy értesítést, hogy új bulit indítson, hogy továbbra is együtt nézhessen. Ehhez újra kell kezdenie és meg kell ragadnia egy új linket.
Source link


36 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok