Hogyan hozzunk létre egy barátságosabb mosodai területet (mert megérdemel egy ilyen dolgot)

Avatar admin | 2021.08.27. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Kép a barátságosabb mosodai terület létrehozásáról (mert megérdemel egy ilyen dolgot)

Fénykép: Új Afrika (Shutterstock)

Ha mosni, szárítani és halmozni akarja a családja ruhaneműjét, egy szervezett és funkcionális munkaterület mindent megváltoztathat. És mégis, ha az otthonunkban átalakítani vagy újjáépíteni kívánt helyiségekre gondolunk, az elménk először szinte mindenhol máshol vándorol –a konyha, a fürdőszobákat, a nappali, szabadtéri teret, és még a hálószobáinkat is– mielőtt a mosodai terület feldobására gondolnánk.

De akár van egy külön mosókonyha, akár csak egy sarok, ahol a mosó- és szárítógép lakik, valószínűleg jobban szolgálhat, ha egy kis időt szán az átszervezésre és az átalakításra – és ennek egyáltalán nem kell sokba kerülnie.

A mosókonyha szinte biztosan több tárhelyet használhat

Meglepő lehet, hogy valójában mennyi tárolóra van szükségünk mosógépünk és szárítógépünk közelében. Nem csak a mosószer, a festőlapok és a folteltávolítók; ez a bőrtisztító is, amire alkalmanként szüksége van, a Dryel kezdő készlet, amelyet néhány évvel ezelőtt vásárolt, az OxiClean vödör és az üveg fehérítő, amelyeket valahol tárolni kell (ez valahol láthatatlan és elérhetetlen) ha kisgyermekei vannak). Egy kis szekrény hozzáadása ajtókkal a vegyszerek elrejtésére – akár a biztonság kedvéért, akár csak azért, mert nem akarja állandóan nézni őket – jó első lépés a mosókonyha megszervezése felé.

Ha van helyed, falra szerelhető szekrénysor a mosógép és a szárítógép felett kényelmes lehet, de szabadon álló szekrény működni is fog. Ha azonban nagyon szűkös a tárhely (és az alapok) terén, akkor is valami ilyen egyszerű ezt a keskeny, guruló mosókocsit segíthet a szervezésben.

A mosókonyhában jelenleg minden kemény vonal és széle van. Hogy egy kicsit barátságosabb legyen a tér – sok időt tölt ott! megérdemli, hogy szívesen fogadják magukat! Valószínűleg akarsz valamilyen akadály, legalábbis a család folyamatos piszkos törölközőgyűjteményéért. És egy ilyen kis állvány, lógó szövet tároló rekeszekkel (és bónuszpolccal!), tökéletes lenne régi törülközők, rongyok és egyéb ágyneműk tárolására, amelyeket nem rendszeresen használ, de tartsa körül az extra piszkos tisztítási helyzetekben.

És végül nem mondom neked szükség egy kis tároló kosár vidám színben, Csak azt mondom, hogy ezeknek a tartalék zokniknak otthonra van szükségük, amíg meg nem találják partnereiket, és ez ugyanolyan jó otthon, mint bármelyik.

Többre van szüksége a pultnak, mint gondolná

Valaha találja magát, hogy összehajtja és egymásra rakja a pólókat a szárítón, csak sóhajt még egyszer, mivel a verem túl magasra emelkedik, és elkezd lecsúszni a kissé kevésbé lapos felületen? Csak én? Nos, amire szükségem van – és arra is fogadok, hogy Önnek is szüksége van -, több munkaterületre. Hajlandó vagyok fogadni azonban, hogy nincs pontosan helye hozzá számlálók, vagy már megtette volna.

Ehelyett (és nekem is fel kell szerelni) egy vasalódeszkát, amely összecsukható és kettős feladatot lát el. (Vasalni is lehet rajta, amit én csak a legkülönlegesebb alkalmakkor teszek.) Mint mindenben, olyan divatos lehet, ahogy csak akar extra hely a szekrényben és állítható forgatható– vagy egyszerűen és olcsón egy tábla, amely az ajtó hátsó részén lóg. Akárhogy is, a pólók már nem csúsznak le a szárítóról.

Szüksége van egy helyre, ahol felakaszthatja és levegőn száríthatja a dolgokat

Te is teheted, mint én, és felhúzhatod nedves pulóvereidet két lépcsőn, az alagsortól a hálószobáig, minden alkalommal, amikor ki kell akasztanod valamit, hogy kiszáradjon. Vagy úgy csinálhatod, mint én mint hogy egy szárítóállványt pontosan ugyanarra a helyre tegyen és szereljen fel.

A mosókonyha beállításától (és attól függően, hogy mennyit szokott levegőn szárítani) választhat helytakarékos visszahúzható állványok, rack, ami lehet ideiglenesen vagy tartósan felszerelve, visszahúzható állvány, amely polc tárolására és extra horgokra is alkalmas, vagy valami ilyesmi, ami furcsán aranyosnak tűnik.

Szőnyeg – a mosókonyhának szüksége van egy szép szőnyegre

A „mosókonyhám” egy befejezetlen pince hátsó sarka egy közel 100 éves keleti parti otthonban. Nem aranyos vagy hangulatos, mondom. A szó szoros értelmében első dolgom volt ebben a házban, mielőtt még egyetlen doboz sem lépte volna át a küszöböt, egy szép szőnyeget vásároltam, hogy lefeküdjek a mosógép és a szárítógép elé.

Ez a szőnyeg varázslatosan átalakította a mosókonyhámat olyan hellyé, amelyből nem tudok betelni? Nyilvánvalóan nem; de tette tegye otthonosabbá azokat az időket, amikor kihívom magam egy összekapcsolt pólók játékára. Attól függően, hogy a mosókonyha hol található az otthonban, ha van helye szőnyegnek, segíthet a helyiség felmelegedésében.


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok