Hogyan juthat 200 dollár értékű szobaszervizhez a 4/20 szállodai tartózkodáshoz

Avatar admin | 2021.04.17. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez, amelynek címe: 200 dollár értékű szobaszerviz a 4/20 szállodai tartózkodás alatt

Fénykép: CRAFT24 (Shutterstock)

Idén még a szokásosnál is többet kell ünnepelni április 20-án, most 17 állam és Washington DC legalizálták a marihuána szabadidős használatát. Ezen államok közül négy – New Jersey, New York, Virginia és Új-Mexikó – megtette ezt az elmúlt két hónapban, így valószínűleg még mindig süllyed.

És ha a következő keddre vonatkozó tervei – igen, ez 4/20 lenne – magában foglalja az időt egy szállodai szobában, és mindent megtesznek, ami kissé éhes lehet, akkor érdekelhet egy olyan verseny, ahol részt vehetne nyerjen 200 dollárt szobaszervizre költenek, bármi után is vágyakozik. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan nyerhet szobaszervíz pénzt

Ahhoz, hogy részt vehessen a 200 dollárban és részt vehessen a versenyen, szállodai szobát kell lefoglalnia 2021. április 20-án éjszakára. Ezután küldje el szállásfoglalási visszaigazolását a munchiehotels@hotels.com e-mail címre valamikor 4 és 4 között. : Április 20-án 20 órakor. (Gyors emlékeztető arra, hogy az április 20-i hajnali 4 óra 20 percet április 19-én éjszaka közepének is tekintik – csak rámutatva erre, hogy elkerülje az akaratlanul késői nevezéseket és az ezt követő csalódást..)

Amint valószínűleg a fenti e-mail címről kiderült, a Hotels.com áll a verseny mögött. De ha már lefoglalt egy szállodát április 20-án éjszakára, és nem a Hotels.com-on keresztül történt, ne aggódjon – a webhely bármely ingatlan vagy online utazási szolgáltatás foglalási visszaigazolását elfogadja.

Szeretett volt Lifehacker főszerkesztő, Alice Bradley

Összesen 20 utazót választanak ki (akik elküldték a 4/20 szállodafoglalási visszaigazolást) kap 200 dolláros Visa ajándék kártyát a szobaszervizhez. Ezen felül, ha a győzelemners van fiókja a Hotels.com-nál, ingyenes jutaloméjszakát kapnak a következő útjára, valamint a „VIP arany státuszt”, amely magában foglalja a késői kijelentkezést is. Olvassa el a többi elemet Felhasználási feltételek itt.


Forrás link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok